fb

Homes, la comèdia musical

Teatre Condal - Barcelona
 
  (Valoració mitjana: 3)
606 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Què pensen els homes? Per què no saben què volen les dones? I per què resulta tan complicat entendre'ls?

Homes, el musical reflexiona sobre la masculinitat i la relació entre homes i dones, a partir de relats curts i brillants basats en situacions quotidianes. La comèdia més fresca i original de les T de Teatre torna a Barcelona renovada i en format de musical!

CONDICIONS

Entrades amb un 50% de dte: funcions del 26 i 30d'abril
Resta de funcions: entrades amb un 20% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
VERSIÓ: Carol López
ADAPTACIÓ: Sergi Belbel i Carol López
DIRECCIÓ: Carol López
AMB: Agnès Busquets Mireia Portas Alba Florejachs Anna Barrachina (resta de repartiment en curs).
MÚSICA: Marc Parrot
PRODUCCIÓ: Focus
IDIOMA: Català

Presentació: Exclusiu

Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 16.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS
Santi
Santi
30 de d'abril del 2017 a les 15:45h
Magnifica interpretació
Una delícia veure aquestes cinc dones interpretant homes contemporànis. Un magnífic guió, coreografia i textos i una simpatia desbordant de les actrius especialment la Mireia Portas. Molt recomanable per escoltar una crítica àcida i càustica dels homes
Jesús
Jesús
28 de d'abril del 2017 a les 23:56h
Com és la teva dona ideal?....
...preguntaven i després "llegien" les actrius en un moment de l'obra. En el supòsit que a la vida real ho faci amb la mateixa qualitat que a l'escenari, la Portas. Tot el que he vist d'ella en teatre i en programes tv ha estat excepcional i aquí ho torna a estar.  De fet, elles, actrius, salven la funció plena de típics tòpics en un guió de baix perfil tot i tenir flaixos francament bons. Molt recomanable per a aquelles persones amants d'un treball actoral ben fet.  Abstenir-se la resta, especialment els analistes de guions i escenificacions, en especial d'aquells.
Francisco
Francisco
19 de d'abril del 2017 a les 00:17h

mol divertida y recomanable, gran musical y molt divertit

carmen
carmen
6 de d'abril del 2017 a les 18:52h

UNA OBRA MOLT DIVERTIDA I MOLT FRESCA

Montserrat
Montserrat
4 de d'abril del 2017 a les 19:35h
Molt entretinguda, una bona reflexió sobre el rol de les dones

M'ha agradat moltíssim la música (i jo no sóc gaire de musicals). Ha estat una bona reflexió per a moltes dones crec perquè tot i que actualment es parla com si la dóna hagués guanyat terreny en molts camps, en l'esfera privada és diferent. Divertida per anar-hi amb la parella.

Neus
Neus
29 de de març del 2017 a les 06:55h
Prescindible

“Homes, la comèdia musical” és una nova versió d’Homes de lesT de Teatre que el mateix Sergi Belbel va dirigir fa més de trenta anys.

Malauradament no m’ha acabat de convèncer.

Pensar en “Homes,…” com una comèdia musical fresca i divertida per entretenir a tot tipus de públic, crec que ha estat un error. Penso que només un sector molt reduït de la sala ha trobat divertit els esquetxos i cites que s’han dit durant tot l’espectacle.  No us vull enganyar, excepte algun esquetx m’ha fet riure, el noranta per cent de la proposta l’he trobat avorrida i molt carregada de tòpics. Les “diferències” entre l’home i la dona, que segons l’espectacle encara marquen el comportament de l’home i la dona contemporanis, estan basats en aquell home retrògrada que gràcies a deu avui estan a punt de caducar.

Una posada en escena molt vistosa, una composició musical de Marc Parrot variada en estils,  i cinc grans actrius còmiques (Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent)  no ha estat suficients per salvar aquest espectacle.

Tot i que a primera fila hi havia una espectadora emocionadíssima ballant i saltant com una boja. Aquesta es va divertir, i es que hi ha d’haver gent per tot.

Mireia
Mireia
27 de de març del 2017 a les 15:50h
Una obra molt divertida

Varem anar-la a veure i la veritat és que vaig riure molt, i les actrius un 10, ho fam molt bé! És divertida i diferent. Passes una bona estona i sen's va fer curta. En resum, molt recomenable per passar una bona estona i riure.

Monica
Monica
27 de de març del 2017 a les 14:35h
La butaca ens cremava

Vam anar amb l'esperança que una adaptació de l'obra de T de Teatre de la ma de Sergi Belbel amb actrius reconegudes podia ser garantia per fer, després de molts anys, un bon d'us del Regal Club. Tot va ser un miratge. Ens vam equivocar en la, ja vinguda a menys, tria que podem fer els socis del Regal.   

Encara no havien passat 5 minuts i la butaca ja ens cremava i voliem fugir !. El text estava ple d'etiquetes i clixés desactualitzats que em van transportar a tertúlies antigues com si hagués retrocedit amb el DeLorean? 30 o 40 anys. O pitjor encara, bromes i gags dignes dels millors moments de l'Arevalo o el Bigote Arrocet.  

Avui dia les manifestacions masclistes continuen existint, s'han adaptat als nous temps i s'han perfeccionat però aquesta adaptació s'ha volgut quedar amb uns missatges que probablement ja estaven quedant obsolets a la versió del 94.

Nino
Nino
23 de de març del 2017 a les 13:00h
Molt fluixa

Tot i la bona actuació, el guió no ens va agradar gens. Típics molt descontextualitzats. No la recomanem gens. 

Ismael
Ismael
13 de de març del 2017 a les 23:37h

Per passar una bona estona però esperava una versió més contundent i actualitzada fora dels típics tòpics. Musical? suposo que és per atraure públic... La salva la feina de les DONES, grans actrius

Merce
Merce
13 de de març del 2017 a les 14:10h
Fresca i divertida

Es una obra per passar una bona estona, tot i que surten els topics de sempre.Les actrius ho fan molt be!!!

Zai
Zai
12 de de març del 2017 a les 09:32h
Tòpics "viejunos"

Pensar que al 2017 es pot representar un text com aquest em fa molta vergonya. Ple de tòpics desactualitzats (la cançó del comandament a distància en l'era internet, per exemple), sembla més un programa de La1 del Moreno quan podia haver estat un text actual, àcid i amb més mala llet. Jo, ni un somriure vaig fer.

Eva
Eva
6 de de març del 2017 a les 09:16h
Divertida.

Divertida i entretinguda 

Montserrat
Montserrat
6 de de març del 2017 a les 13:19h
Homes

Es molt divertida y totes les actrius ho fam molt bé.

6 de de març del 2017 a les 11:16h
Un conjunt de tòpics per pasar una bona estona i riure una mica

Un conjunt de tòpics per pasar una bona estona i riure una mica. Tampoc res de l'altre món.

Cati
Cati
5 de de març del 2017 a les 12:46h
HOMES

Vair somriure, no riure amb ganes.Les actrius ho fan molt bé però el guió encara que diu veritats com temples és bastant fluixet i està molt sentit,però vaig passar una estona agradable.

Georgina
Georgina
4 de de març del 2017 a les 16:31h
homes i dones

versió actualitzada de l'homes de les T de teatre,  amb més baixa resolució de text i d'arguments, dilatar els topics entre homes i dones, no sé si cal ara, a mi em cansa, però haig de reconèixer que vaig riure, ho fan molt bé, però pensava que la Carol López s'haguès lluit més, i que la música hagués estat més integrada a l'obra i no tant oportunista, possem la paraula músical i ja hem creat una nova obra per omplir la platea i el teatre, que ara el musical es porta. .. no sé... repeteixo, vaig passar bona estona, però si hem de ser crítics i exigents amb el nostre teatre no queda aprovat. 

Marian
Marian
4 de de març del 2017 a les 09:41h
GUIÓ I MÚSICA MEDIOCRES. ACTRIUS BONES.

No el recomano sobretot si es va veure la versió de T de Teatre. Ni punt de comparació. Molts tòpics amb poca gràcia i una música insulsa, pel meu gust. Tot plegat es salva per les bones actrius que ho interpreten. No se que els ha passat a Belbel i a en Parrot! No han estat  a la seva alçada professional!

Isabel
Isabel
3 de de març del 2017 a les 19:53h
Divertida

Doncs jo vaig passar una estona molt agradable. Les actrius totes ho fan molt bé. Es una obra desenfedada, divertida i en quant a la música jo també li donaria una bona nota. Recomanable.

Josefina
Josefina
3 de de març del 2017 a les 17:30h
Divertida

Força acceptable, distreta. Amb un guió irregular però ben conduït per les cincs actrius, especialment Mireia Portas. La música em sembla fresca, diferent de les habituals dels musicals i les veus prou bones per actrius que no són cantants. Recomanable per passar una estona divertida.

Anna
Anna
3 de de març del 2017 a les 15:17h
HOMES

Una obra molt recomanable, divertida i molt punyent.

Totes les actrius ho fan molt be i la seva actuació es excelent.

Josep
Josep
3 de de març del 2017 a les 14:50h
Molt fluixeta

Ahir vaig estar al Condal veient aquest espectacle al qual anava amb certes ganes, recordant la versió que sobre l'any 94 va fer T de Teatre. Aquella vegada ho vaig passar molt bé però malauradament no puc dir el mateix d'ahir que em vaig avorrir solemnement. Ja el principi vaig dir ui !!, cinc veus recitant vint i tantes frases de famosos sobre l'home. Tot seguit monòlegs àcids i un collage de situacions quotidianes portades a l'extrem, seguit d'escenes buscant lacomplicitat de l'espectador i moltes d elles fins i tot grolleres i .carregades de tòpics. El públic reia però a mi no em van treure ni un somriure. Els números cantats ho fan amb mùsica enllaunada de diferents estils rock, cabaret, pop i amb lletres que em van semblar molt simplònes. Per contra, l'escenografia sòbria però molt eficient em va semblar perfecta. I per descomptat el millor de l'espectacle és la interpretació de les cinc actrius sense distinció Anna Barrachina, Agnés Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs, I Glòria Sirvent, que canten, actuen i es mouen de meravella. De ben segur i me n'alegro, serà un èxit de públic però a mi com ja he dit no em va agradar gens.

Josep
Josep
3 de de març del 2017 a les 13:57h
mig mig

La posta en escena senzilla però correcta

Les actrius com son elles, molt bones, i aquest avegada cantant, molt bé

El text.... moments bons, potser més pel com el diuen que el que diuen, bastants tòpics un xic refregits

Nuria
Nuria
3 de de març del 2017 a les 13:41h
GENIAL

Un espectacle divertit i amè i amb unes actrius de 10.

M'encanta Carol López i sempre em fa descobrir actors i actrius espectaculars. Fa un temps, Alba Florejachs, aquest cop, ha estat el torn de Glòria Sirvent.

Recomano totalment l'obra.

Mercè
Mercè
3 de de març del 2017 a les 13:13h
Per a passar una estona divertida

Tòpics de la relació dels homes amb les dones. No preten sinó divertir. Molt bones actrius

Antoni
Antoni
3 de de març del 2017 a les 11:14h
MOLTS TOPICS AMB BONES ACTRIUS

El text no esta a la altura del que es pot esperar del Sergi Belbel i la Carol Lopez. Situacions molt trillades que defensen les actrius tot el que poden amb cançons (sense orquestra) que van interpretant al llarg de la mateixa . Esperavem mes. 

Angela
Angela
3 de de març del 2017 a les 08:16h
Un espectacle fresc i modern

Em sembla un espectacle fresc i modern. Les actrius, excepcionals.

Enrica
Enrica
2 de de març del 2017 a les 22:03h
Una pinzellada d'història

És veritat que les ganes de llibertat de les dones han aparegut amb molta força i han deixat als homes descolocats i aleshores les reaccions prenen més relleu en la realitat, vull dir que actituts que els semblen ben normals fan mal d'ulls en un entorn on es viu l'esclat de llibertat. Les actrius excel·lents totes!

Anna Maria
Anna Maria
2 de de març del 2017 a les 17:54h
Es pot millorar

M agrada molt T de teatre per aixo crec que elles ho van fer molt bé,però el guió podia ser millor

Era un tema que podien treure molt de suc,i no es va aprofitar

Va ser molt millor DONES

Dolors
Dolors
2 de de març del 2017 a les 14:32h
Una obra molt fresca i divertida

M'ho vaig passar molt bé. Utilitzen tots el tòpics dels homes per elaborar els gags, però ja se sap que és per passar una estona divertda.

Les 5 actrius treballen molt bé. A mí se'm va fer curta

Roser
Roser
2 de de març del 2017 a les 13:12h
!!! FLUIXET, FLUIXET !!!

Per mi la obra lal salven les bones actrius que composen l' espectacle.  La resta tant guió com música, decorats etc. molt fluixet.