3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ángel Stanich

Ángel Stanich

  • Apolo - Barcelona
14€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ángel Stanich, la revelació més rotunda dels últims anys, segueix imparable.

Amb tan sols un àlbum (Camino Ácido), un EP (Cuatro Truenos Cayeron) i un single digital que va publicar a manera sorpresa nadalenca una mica àcida (Jesús Levitante), l'ermità del pop ha aconseguit abarrotar tot tipus de sales i festivals provocant autèntics karaokes amb el seu carbura, mezcalito o Metralleta Joe, genuïns hits alternatius de l'indie nacional més recent.

Poc se sap d'aquest genial autor, i poc mes podràs saber. Va néixer a Santander, va estudiar a Valladolid, on Javier Vielba (Corizonas / Arizona Baby) ha produït el seu àlbum i resideix a Madrid. Té 28 anys, cabellera i barba hirsuta i un anormal talent com a guionista de seductores cançons on els vaivens quotidians esdevenen en surrealisme pervers.

Stanich és un músic al marge. Per descomptat, un dels més singulars que aquest país ha donat en anys. No s'assembla a res circumdant i és propietari d'una d'aquestes veus úniques que concita reaccions oposades ... Tot això l'ha convertit, en molt poc temps, en aquest tipus rar del que tot el món parla.

I tot això sense comptar amb ell. Perquè Ángel Stanich és un freak reclús centrat en la seva bohèmia i les seves cançons. No va de res. Al contrari. Passa del rotllo mediàtic. No fa promoció del seu treball o els seus múltiples concerts, almenys de manera convencional. Ha costat el seu que muntés el seu Facebook oficial o la seva pròpia web www.angelstanich.com. No fa entrevistes, ni el veuràs per aquí en els saraus nocturns. Però la seva música i la seva figura inspiren aquesta estranya atracció fatal de la vora vulnerable. Vaja, que Stanich podria ser sens dubte el somni humit de protecció materna infal·lible no només de cara al sexe femení.

Esmunyedís, políticament incorrecte, misteriós, són alguns dels diagnòstic mediàtics que genera la seva desbordant i inusual enginy acompanyat de mordacitat precisa i una fondària emocional impròpia de la seva edat que el converteixen en tot un feliç troballa.

Allà queden més 200 concerts en només any i mig. Des dels seus primers passos omplint bars ell sol amb la seva acústica, fent sold outs en sales i arrasant amb el demolidor directe de la seva Stanich Band pels mes importants festivals del circuit ... Ara, és el teu torn.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX