fb
Close to Liza

Close to Liza

El Maldà - Barcelona
 
 
122 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
A través de les cançons que l'emblemàtica Liza Minnelli ens ha regalat, fem un recorregut pels moments més emocionants de la seva trajectòria, despullant la seva essència amb una instrumentació minimalista i descobrint anècdotes de la seva vida personal que l'han fet ser l'artista genuïna que tots coneixem.
CONDICIONS

Reserva d'entrades al web TR3SC i pagament el dia la funció a taquilles
En cas de no poder assitir preguem prèvi avís (24/48h) a info@tresc.cat i contacte@elmalda.cat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Veu: Virgínia Martínez
Piano i dir. musical: Dani Campos
Direcció artística: Xavi Casan

RECOMANACIONS
Maria Rosa
Maria Rosa
10 de de gener del 2017 a les 14:35h
Una hora guanyada

Perquè hi ha vegades que perdem el temps i a vegades el guanyem. En aquest cas, per mi és una hora guanyada. M'ha agradat molt la interpretració de la cantant, amb una gestualitat molt expressiva i diferent per a cada tema, i amb una dicció que he trobat perfecta. També m'ha encantat la il·luminació, canviant i, sovint, delicada. La selecció de temes m'ha semblat interessant, alguns de molt coneguts i d'altres no tant. Tot plegat, molt recomanable.

Georgina
Georgina
10 de de gener del 2017 a les 13:07h
musical

recomano el musical per disfrutar d'una bona interpretació, sel.lecció de temes exquisita on es descobriran els temes que la Liza Minelli ens feia disfrutar. 

He trobat a faltar el ball, l'energia que la Liza tenia no l'he rebuda, només era cantar els temes, però no pas transmetre la personalitat, ja sé que no es tracta d'imitar, però si es diu Liza, entenc com a espectadora que em transportaran al seu món amb la seva energia i el ball n'era una. 

també el vestuari, la primera part el vestuari no em sembla gaire adequat i que comences sentada, crec que es baixa l'energia, crec que és millor començar d'una forma potent , amb el back in business i anar baixant .