Taller de pastisseria per adults: Éclairs
- Dissabte 12 de novembre
- Museu de la Xocolata - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
En aquest taller us presentarem diferents propostes de l'eclair, postre francès per exel·lència.
La pasta choux és la base al igual que els pals o les lioneses que ens permetrà combinar diferents faciments de ganache i cremes i finalment decoracions que poden anar des de les més senzilles a les més Chic!
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Reserva les teves entrades a través del web del TR3SC
ADREÇA
Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Entrades limitades.
Promoció 2x1 vàlida únicament en la reserva de 2 places per al taller.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX