fb

Vanesa Martin - 18è Festival Mil·lenni

Gran Teatre del Liceu - Barcelona
 
 
73 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Cantautora en la seva plenitud

La malaguenya Vanesa Martín ha tornat als estudis per gravar 'Munay', continuació dels seus grans èxits 'Directo' (2015) i col·lecció de cançons noves des de 'Crónica de un baile' (2014). El single 'Complicidad' mostra a una cantautora en plenitud, amb un so renovat després de viure una temporada a Los Angeles, on ha gravat sota la supervisió del productor Eric Rosse (Maroon 5, Tori Amos, Pablo Alborán) i amb l'ajuda de prestigiosos músics d'estudi com el bateria Matt Chamberlain (Alanis Morissette, David Bowie), el baixista Mark Browne (Lenny Kravitz, Elton John) o el guitarrista Michael Carey (Robbin Williams, Michael Bublé).

'Munay' és una paraula d'origen quítxua que significa, segons explica, l'amor del creador per la creació, l'amor a la natura, a un mateix i als altres. Diu que és un sentiment que deu guiar cadascun dels moviments i l'ha escollit perquè la seva música flueix pel poder de l'amor. En un altre dels seus singles, la balada 'Inmunes', parla de deixar de costat les excuses i de fingir indiferència per tornar a l'origen d'un amor que, més enllà de l'orgull, potser tingui remei i es torni a convertir en un misteri.

L'exultant 'Santo y seña' està plena de records de 'cómo hacíamos caer la lluvia de los árboles después del sexo' i d'un amor incondicional que les estrofes repeteixen 'le consiento sus maneras y me gusta hasta la forma en que me miente'. L'amor convuls i entregat també impregna la romàntica 'Te has perdido quién soy', amb imatges poètiques que parlen de passions imperfectes i que porten a la protagonista a obrir-se camí entre els esbarzers. No és d'estranyar que la seva veu també soni a la banda sonora de 'La novia', la pel·lícula de Paula Ortiz inspirada por la tragedia 'Bodas de sangre' de Lorca.

CONDICIONS

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles:
De dilluns a divendres, de 14 a 20.30 h. i 1 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació