fb

India Martinez - 18è Festival Mil·lenni

Palau de la Música Catalana - Barcelona Ciutat
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

Retorn en gran

La cantant cordovesa Índia Martínez torna als escenaris per presentar el seu setè disc 'Te cuento un secreto', després de renovar el seu contracte amb Sony, la companyia que l'ha portat a posicionar-se com una de les dones del pop espanyol que ha aconseguit major èxit al nostre país i a Llatinoamèrica. L'àlbum és el seu primer material completament inèdit des que va publicar 'Camí de la bona sort' (2013), i el de la seva reaparició des del rotund èxit de 'Dual' (2014), l'àlbum de duos amb el qual va aconseguir el disc de platí.

Abans de l'edició, a la fi d'octubre, ha anat desvetllant a la seva pàgina d'internet alguns secrets que tenia molt ben guardats, com el del seu amor pel piano, amb el qual cada dia practica més per poder acompanyar-se d'ell en directe. Un altre secret és el de la seva afició per dibuixar, que mostra en un video realitzant un retrat de Prince Royce, cantant de bachata novaiorquès d'origen dominicà que col·labora en el tema 'Gris'. Una altra intimitat que ha desvetllat és la que li agraden els esports de risc i per això ha realitzat un video en el qual salta amb paracaigudes per il·lustrar el single 'Ángel'.

Amb un Goya i tres nominacions als Grammy, Índia Martínez és sens dubte una de les joves artistes amb major projecció. La seva impactant veu, que neix de la fusió del flamenc i del pop, ha provocat que moltes de les estrelles nacionals i internacionals de la cançó hagin volgut col·laborar amb ella, des d'Enrique Iglesias a David Bisbal passant per Manuel Carrasco, Vanesa Martín, Raphael, Estopa, Franco de Vita, Pitingo o Rachid Taha. La polièdrica personalitat d'Índia Martínez es desvetllarà en el Festival Mil·lenni, que acull la seva enigmàtica gira batejada com a 'Tour Secreto'.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H. 2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT. 3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT. 4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT. 5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació