3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Chambao - 18è Festival Mil·lenni
Chambao - 18è Festival Mil·lenni

Chambao - 18è Festival Mil·lenni

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
18€ - 48€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

 

 

Explorar nous territoris

Chambao és el grup de María del Mar `Lamari' Rodríguez Carnero que, a més de ser la cantant ha composat la majoria de les cançons del seu nou disc 'Nuevo ciclo', a la tornada d'un viatge que va realitzar en 2015, després d'haver tancat quinze anys de trajectòria d'una banda en continu canvi i progressió, des del seu inicial 'Flamenco Chill' fins a '10 años around the world', amb noves versions dels seus temes més cèlebres als quals els acompanyen un elenc de convidats que van d'Enrique i Estrella Morente a Toumani Diabaté passant per Lila Downs, Macaco, Estopa, Ricky Martin, Cesaria Evora o Rosario.

Les sorpreses del nou treball comencen amb el single 'Camino libre' que marca el canvi de rumb de la formació malaguenya, amb un ballable ritme funk i unes percussions molt influenciades per l'idíl·lic paisatge uruguaià de Cabo Polonio que li va inspirar la cançó. L'estreta connexió amb aquest país també es fa evident al tema 'En la raíz', dedicat a la Família Núñez encarregada de gravar els ritmes de canbombe que inclou. Per la seva banda 'Dentro de mi pecho' és una chacarera, una dansa tradicional argentina que compta amb la guitarra de Jorge Drexler.

La connexió llatinoamericana l'evidencia la coproducció del porto-riqueny Eduardo Cabra, conegut com Visitante 13 quan milita a Calle 13. Amb ell Lamari s'ha interessat en explorar camins nous, cent per cent orgànics, que recalen en varis estils. Allò andalús aflora a 'Imagina', amb Juanito Makande, el frondós afro beat omple 'Dondandaré', a 'Mejor versión' és Jorge Pardo qui emfatitza a la flauta un ritme reggae, amb 'Aquí y ahora' investiga els ritmes marroquins i a 'La danza del tiempo' el violí d'Ara Malikian posa accent oriental.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX