fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita guiada al Museu Picasso. "Cubisme i Guerra. El cristall dins la flama
Visita guiada al Museu Picasso. "Cubisme i Guerra. El cristall dins la flama

Visita guiada al Museu Picasso. "Cubisme i Guerra. El cristall dins la flama

  • Museu Picasso - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Per primera vegada a Barcelona, una exposició estudia el cubisme en relació amb els esdeveniments bèl·lics de la Primera Guerra Mundial. L'exposició reuneix més de 60 realitzades entre 1913 i 1919, moltes des les quals són obres mestres de Picasso, Juan Gris i Diego Rivera ?artistes principals de la mostra?, Georges Braque, Fernand Léger, Henri Matisse, Maria Blanchard, Gino Severini i els escultors Henri Laurens i Jacques Lipchitz Entre les múltiples institucions, museus i col·leccions particulars d'Europa i Amèrica que han prestat obres, hi trobem l'Stedelijk Museum d'Amsterdam, la Fondation Beyeler de Basilea, l'Stadel Museum de Frankfurt, la Tate de Londres, el Museum of Modern Art de Nova York, el Centre Georges Pompidou de París i el Philadelphia Museum of Art, entre d'altres.

El Museu Picasso de Barcelona acull una mostra al voltant d'alguns dels principals estudis sobre el moviment cubista i els esdeveniments bèl·lics de la Primera Guerra Mundial. En el marc d'una exposició excepcional comissariada per Christopher Green, el Museu reuneix a Barcelona més de 60 obres d'art, entre les quals es troben pintures, escultures, gravats i dibuixos d'un període molt concret, de 1913 a 1919, i també una selecció de documents.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer Montcada 15-23
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dilluns 16 de gener a les 11h.
Les entrades s'han de recollir a la taquilla de Montcada, 23. S'ha d'arribar entre 5 i 10 minuts abans de començar la visita.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;