fb

Visita guiada al Museu Picasso. "Cubisme i Guerra. El cristall dins la flama

Museu Picasso - Barcelona Ciutat
 
  (Valoració mitjana: 5)
1437 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Per primera vegada a Barcelona, una exposició estudia el cubisme en relació amb els esdeveniments bèl·lics de la Primera Guerra Mundial. L'exposició reuneix més de 60 realitzades entre 1913 i 1919, moltes des les quals són obres mestres de Picasso, Juan Gris i Diego Rivera ?artistes principals de la mostra?, Georges Braque, Fernand Léger, Henri Matisse, Maria Blanchard, Gino Severini i els escultors Henri Laurens i Jacques Lipchitz Entre les múltiples institucions, museus i col·leccions particulars d'Europa i Amèrica que han prestat obres, hi trobem l'Stedelijk Museum d'Amsterdam, la Fondation Beyeler de Basilea, l'Stadel Museum de Frankfurt, la Tate de Londres, el Museum of Modern Art de Nova York, el Centre Georges Pompidou de París i el Philadelphia Museum of Art, entre d'altres.

El Museu Picasso de Barcelona acull una mostra al voltant d'alguns dels principals estudis sobre el moviment cubista i els esdeveniments bèl·lics de la Primera Guerra Mundial. En el marc d'una exposició excepcional comissariada per Christopher Green, el Museu reuneix a Barcelona més de 60 obres d'art, entre les quals es troben pintures, escultures, gravats i dibuixos d'un període molt concret, de 1913 a 1919, i també una selecció de documents.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades limitades disponibles a partir del dilluns 16 de gener a les 11h.
Les entrades s'han de recollir a la taquilla de Montcada, 23. S'ha d'arribar entre 5 i 10 minuts abans de començar la visita.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Consulta les sessions

Horari: Consulta les sessions

Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge i dilluns festius: de 10.00 a 20.00 h. Dilluns feiners tancat.

Punts de Venda:
Reserva les teves entrades a través del web del Tr3SC

RECOMANACIONS
Maria Antonia
Maria Antonia
29 de d'octubre del 2016 a les 19:10h
Molt recomanable

L'exposició està molt bé per poder entendre la primera part del segle XX, molt ben explicada i l'hora ens va permetre fer la visita amb molt poca gent, semblava que estiguessim a porta tancada.

Carlota
Carlota
29 de d'octubre del 2016 a les 18:21h
Molt interessant

Recomano la visita. Molt ben explicada!

Lluis
Lluis
28 de d'octubre del 2016 a les 16:05h
Molt interessant

Una exposició temporal que cal veure per entendre la relació entre art i societat, en aquest cas el cubisme i la guerra!

28 de d'octubre del 2016 a les 13:16h
molt recomanable

És una exposició amb poques obres però de molta qualitat artística. A més, condensa en poques sales un relat de la interacció entre artístes cubistes i l'experència trasbalsadora de la guerra. S'ha de visitar.