fb

Atrapada a la xarxa

Teatreneu Teatre - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
L'Eli està a punt de passar l'última pantalla de l'Ultra Mario Band 4, el videojoc de moda. Per aconseguir-ho s'ha estat dies sencers sense sortir de la seva habitació. Però l'alarma salta i els controladors de la xarxa l'envien dins el món virtual. Personatges de contes de tota la vida li ensenyaran la importància del bon ús d'internet i de les noves tecnologies.

Atrapada a la xara parla de l'ús que fan els nens i nenes dels videojocs i les eines d'internet, com són Facebook, Google Maps, Google Traductor o Spotify: Quines possibilitats i avantatges tenen? Quins perills pot comportar fer-ne un mal ús?

I tot això s'explica amb un llenguatge proper a ells. Hi apareixen personatges de tota la vida una mica tunejats: una Caputxeta vermella fiestera, un flautista d'Hamelín que ha perdut les partitures de la seva cançó... I també d'altres no tant habituals, com un virus informàtic o els agents controladors de la xarxa Mr. Chrome i Mrs. Safari.

És un espectacle per potenciar les relacions humanes davant les relacions virtuals i conscienciar sobre el fet que, la informació que posem a la xarxa, està a l'accés de tothom.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació