fb

¡Canta!

Cinesa Diagonal - Barcelona
 
 
653 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

¡CANTA! transcorre en un món com el nostre, però poblat únicament per animals. Buster Moon (la veu de Matthew McConaughey) és un elegant coala que dirigeix ??un teatre que ha conegut temps millors. Buster és un optimista nat, el que està molt bé si no fos una mica pocavergonya. Estima el seu teatre amb passió i és capaç de qualsevol cosa per salvar-lo. Sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer i només té una oportunitat: organitzar el concurs de cant més gran del món.

Després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: Mike (Seth MacFarlane), un ratolí la veu és tan suau com la forma en què enganya a tots; Meena (Tori Kelly), una tímida elefanta adolescent que pateix d'un greu cas de por escènica; Rosita (l'oscaritzada Reese Witherspoon), l'exhausta i sobrecarregada mare de 25 porquets; Johnny (Taron Egerton), un jove goril·la mafiós que intenta tallar amb la seva família de delinqüents, i Ash (Scarlett Johansson), una porc espí punk-rock que vol desfer del seu arrogant nuvi i cantar en solitari.

Els cinc arriben al teatre de Buster convençuts que és la seva oportunitat per canviar radicalment de vida. A mesura que Buster guia als concursants cap a la gran final, comença a adonar-se que el seu teatre no és l'únic que haurà de salvar.

CONDICIONS

Entrades limitades disponibles a partir del dilluns 5 de desembre a les 12

Marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Director: Garth Jennings

Guionista: Garth Jennings

Durada: 108 min

Pais: Estats Units

Idioma: Doblada al castellà

Dates: Dimarts 13 de desembre

Horari: A les 20h

Punts de Venda:
Reserva les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació