fb

Miguel Poveda - 18è Festival Mil·lenni

Gran Teatre del Liceu - Barcelona
 
 
91 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

Cantaor lliure

Miguel Poveda torna al Festival Mil·lenni i al Gran Teatre del Liceu amb el seu lloat espectacle poètic i musical 'Sonetos y poemas para la libertad' al qual posa en joc a la literatura, i ho fa a través del sonet, una de les formes poètiques més adequada per a l'expressió del sentiment amorós. Transita, versiona i s'acomoda a la perfecció en la pell dels textos d'alguns dels nostres millors poetes: Quevedo, Rafael de León, García Lorca, Borges, Miguel Hernández, Pablo Neruda, Aute, Gil de Biedma o Joaquín Sabina.

Una collita que té molt a veure amb el sentiment de l'artista, la reflexió sobre el destí i també el reconeixement als grans de la literatura i la música. Es tracta de 15 cançons plasmades en disc amb l'ajuda de Pedro Guerra i del poeta Luis García Montero, amb la producció musical de Joan Albert Amargós, l'aportació indispensable de Chicuelo a la guitarra i la complicitat impagable de Miguel Ríos, Ana Belén i Joaquín Sabina.

L'art de posar música a la poesia no és fàcil ja que resulta complicat adaptar els versos al compàs, però Miguel Poveda se surt amb la seva en un treball que és íntim i a la vegada grandiós ¿amb arranjaments orquestrals, elements jazzístics i inclús guitarres elèctriques-, d'acord amb un constant aprenentatge que li permet transitar amb la veritat pel cante jondo i la copla, les arrels i la fusió, fins a aconseguir emocionant art amb majúscules.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles:
De dilluns a divendres, de 14 a 20.30 h. i 1 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació