3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Digitalism - RazzLive 16è Aniversari
Digitalism - RazzLive 16è Aniversari

Digitalism - RazzLive 16è Aniversari

  • Razzmatazz - Barcelona
22€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Digitalism és un duo alemany de música electrònica, fundat el 2004 a Hamburg, Alemanya. Està compost per Jens Moelle i per Ismail Tüfekçi. Han publicat els seus treballs en el segell francès Kitsuné Music i van llançar alguns singles que van canviar en el seu moment l'entorn de la música electrònica: Idealistic, Zdarlight, Jupiter Room, Pogo o Second Chance.  

Mirage és el tercer àlbum d'aquesta banda i d'alguna manera aquest sembla que ens porta cap enrere, cap al seu aclamat Idealism, on realment va començar tot, però amb un so actualitzat i catapultat cap a espais futuristes que estimulin la imaginació. És el seu treball més complet i coherent fins a la data i conté des de temes de pop electrònic eufòric i divertit fins hits guturals fabricats per a la pista de ball.    

El disc va aparèixer el passat maig i és el seu tercer disc en cinc anys. 'Som molt visuals en la nostra manera de treballar. I la música és el mitjà que tenim per transformar aquestes imatges que viuen davant de nosaltres en art'. 

El duo ha remesclat cançons de Tom Vek, The Futureheads, Daft Punk, Tiga, Klaxons, White Stripes, Monk, Depeche Mode, Cut Copy, i molts més, entre ells una re-edició de Fire in Caire de The Cure. Les seves pistes i remixes es punxen per DJ de tot el món com Erol Alkan, Soulwax, Boys Noize i Justice, entre d'altres.  

Digitalism ha estat en festivals com Coachella, South by Southwest i en clubs de tot el món. I el seu single Pogo es va utilitzar en la banda sonora oficial de videojocs com Electronic Arts Need for Speed: ProStreet i FIFA 08.    

Com han demostrat a través dels anys, el seu directe és un luxe imperdible per a tot bon amant de la música electrònica.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX