fb

La bohèmia

La Seca - Espai Brossa - Barcelona Ciutat
 
 
60 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La Bohèmia és un petit concert teatralitzat, condimentat amb algun toc de poesia i un xic d'opinió. Un viatge despullat a l'essència d'un repertori d'una sensibilitat extraordinària i una immensa bellesa. Perquè, de bohemis, tots n'hem estat en algun moment o altre. D'alguna manera o altra.

Bogeria, fragilitat, tremolor, revolució, surrealisme, picardia, amor, melangia, llibertat, record, ruptura i anhel.

Un recorregut senzill alhora que agosarat pel com, per a nosaltres, continua prou vigent una manera de viure, conviure, sentir i compartir. Un recorregut per la nostra passió per l'art, la cançó i la bellesa.

Un petit esbós d'una època, d'un estil, d'una música i d'una manera de fer que han quedat als nostres cors i ens fan frisar per mostrar el que tenim per dir sobre tot el que tantes vegades hem sentit.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Dimecres i dijous: 10€
Divendres, dissabte i diumenge: 25% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Direcció i dramatúrgia Agustí Humet
Músics Joan Muntada i Víctor Vela
Intèrprets Xuel Díaz Úrsula Garido i Víctor Vela
Escenografia i vestuari Companyia La Catenària
Producció Companyia La Catenària
Producció Executiva Àfrica Estríngana

Durada: 1h

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
4 de de gener del 2017 a les 23:44h
Una bohèmia encomanadissament propera

"LA BOHÈMIA” és un concert teatralitzat centrat en la darrera etapa, la de postguerra, amb la "chanson" més coneguda (que em pirra). No vol ser un estudi històric sinó transmetre -sense la part més dura- què va ser allò, viure intensament el ser artista, aferrat a la llibertat individual i a transmetre l’allau de poemes, cançons i històries que portem dins.

Trobem el que esperem: les peces clàssiques (Piaff, Brassens...) i el jove aspirant a artista, sense un ral, entre dones i alcohol, que persegueix la llibertat, el plaer i les idees a cafès plens de fum. Potser falta una mica de revolució. A mí em va agradar, la veritat.

Com en la majoria d’aquestes propostes híbrides, jo gaudiria més si es quedés només amb la part musical, on recau el pes de l’obra. La història és un xic confusa però gairebé tota és en delicat vers, amb el que es manté la musicalitat de la proposta. Les cançons han estat (sort!) perfectament adaptades i traduïdes amb vocabulari i expressions que conjuguen la poesia amb la senzilla quotidianitat del què s’explica i et van encomanant el desig d’haver-les inspirat.

En resum, ben content d'assistir a un bon concert de chanson amb música en directe (acordió), bones veus (especialment Xuel Díaz i Víctor Vela) i curoses adaptacions de les lletres.