fb

Concert Tr3sc: Swing, Blues i Rock&Roll amb The Monkey Men

Marula Café - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

The Monkey Men són aquí per no deixar que el teu cos pari de moure. Tornen els clàssics plens d'energia, interpreten el millor del swing i el rock n roll dels anys 40 i 50 per a dibuixar un somriure al públic en cada concert.

Aquesta banda de 8 membres es divideix en un sector d'instruments de vent i la veu punyent de Julien Chetcuti que aconsegueix trobar la tecla per fer que els teus peus no puguin parar de seguir el ritme. Influenciats per Louis Prima i Wynonie Harris seu repertori és una barreja de swing, jive, rock and roll, blues i surf.

Fundat pel contrabaix David Reeson, la banda és molt internacional arribant a representar a 5 països. Resideixen a Barcelona i tot i que només fa 3 mesos que toquen com The Monkey Men han irromput amb molta força a l'escena musical. Tot gràcies a una combinació d'energia i sinceritat que els ha apropat a un nou grup de fans que no poden parar de ballar en cada funció.

Toquen els seus propis temes i versions, així que sempre hi ha alguna cosa per a tots els gustos. The Monkey Men són extremadament peluts com ja podreu haver imaginat, els encanten els plàtans i passar l'estona fent sonar els barrots de la gàbia.

CONDICIONS

Obertura de portes 22h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació