fb

Vins i secrets del Vaticà

ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

En aquest maridatge made in Italy farem un recorregut atractiu, interessant i dinàmic pels secrets i escàndols recents del Vaticà. Repassarem l'època de Joan Pau I, Joan Pau II i Benet XVI fins a arribar al Papa actual, el Papa Francesc.

Tot això, amb un ponent de luxe: el Corresponsal de TV3 a Itàlia i el Vaticà, Vicens Lozano. L'experimentat periodista és especialista en Itàlia i política italiana des del 1984, a banda d'haver estat enviat especial i reporter durant una dècada al Pròxim Orient (Intifada, arribat Arafat, etc), Japó (1995) amb motiu de l'aniversari de la fi de la II Guerra Mundial i les bombes d'Hiroshima i Nagasaki, Sri Lanka (2004) per cobrir Tsunami, guerra dels Balcans a Sèrbia i Croàcia (1991 - 1995) i Kosovo al 1999. També ha estat enviat especial i reporter a diverses eleccions polítiques a Grècia, Turquia, Regne Unit i Alemanya.

El ponent ens explicarà les curiositats i particularitats d'un dels Estats més opacs i misteriosos del món, esquitxat d'anècdotes i investigacions personals, combinades amb la degustació de quatre vins relacionats amb la Santa Seu. Ens endinsarem en el tema dels vins relacionats amb pontificats històrics com el Châteuneuf du Pape, les anècdotes vinculades a l'enòleg del Vaticà i els vins preferits dels Papes més recents. No us ho perdeu!

Els vins que tastarem seran:
     - De Muller. Vi de missa
     - Castelli Romani. Vi blanc lleugerament espumós
     - Pignoletto passito. Emilia Romagna
     - Conclave. Vi argentí de la zona de Mendoza. Dedicat al Papa Francesc

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dimecres 22 de març

Horari: 20:00h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació