3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
4 Estacions i Bolero
4 Estacions i Bolero

4 Estacions i Bolero

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
53€ - 26€
15% - 10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Les Quatre Estacions de Vivaldi

Amb aquesta obra, Vivaldi va voler plasmar en la música els sentiments que despertaven en ell les estacions de l'any. Els violins, l'orquestra de cordes i el baix aconsegueixen imitar el cant d'ocells, els trets d'escopeta, els lladrucs dels gossos, la remor de l'aigua dels rierols... Es tracta d'un exemple de música descriptiva, molt de moda en el període barroc, encara que Vivaldi la va superar, incorporant innovacions musicals i dotant-la d'una gran frescor i força expressiva.

Dins de la vasta producció compositiva d'Antonio Vivaldi, " Les quatre estacions" és la seva obra més famosa i difosa. Les quatre partitures que la integren ("La primavera ", "L'estiu", "La tardor" i "L'hivern") formen part d'un conjunt de dotze concerts per a violí i orquestra estrenats a Amsterdam en 1725.

L'obra va ser rebuda amb entusiasme a la seva estrena, encara que va ser a partir de la segona meitat el segle XIX quan aquestes quatre peces es van incloure en innombrables concerts i produccions discogràfiques, i traspassar els límits de la música clàssica per conquerir el favor de tot tipus de públic.

Bolero de Ravel

El Bolero constitueix un autèntic exercici de virtuosisme orquestral l' interès del qual resideix en la forma en què Maurice Ravel combina els diferents instruments.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • 10% de descompte a Platea
  • 15% de descompte a la resta de localitats

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX