fb
Conferència al Recinte Modernista de Sant Pau: El projecte inacabat de Domènech i Montaner

Conferència al Recinte Modernista de Sant Pau: El projecte inacabat de Domènech i Montaner

Recinte Modernista de Sant Pau - Barcelona Ciutat
Espais  /  Altres
 
 
68 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
De la mà de Miquel Terreu, arxiver de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, llicenciat en física i màster en història de la ciència i en arxivística i gestió de documents, ens endinsarem en els detalls del projecte arquitectònic que va concebre Domènech i Montaner per a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el qual va restar inacabat.
Entre 1902 i 1911, Lluís Domènech i Montaner va concebre un innovador projecte arquitectònic per reunir els hospitals de la Santa Creu i de Sant Pau en un mateix solar. El seu disseny preveia la construcció de 48 pavellons independents integrats en una ciutat jardí de 145.500 metres quadrats i amb capacitat per a 1.000 malalts. Malgrat això, amb el pas del temps, aquest pla fou progressivament abandonat i mai s'arribà a completar.
A la conferència 'Els hospitals reunits de la Santa Creu i de Sant Pau: El projecte no culminat de Lluís Domènech i Montaner' descobrirem la raó de la seva disposició desplaçada respecte la de l'Eixample, coneixerem l'enginyosa distribució de les infermeries segons la malaltia, i veurem un a un l'aspecte que haurien tingut els pavellons no construïts gràcies a recreacions realitzades a partir dels plànols originals.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades limitades disponibles a partir del dilluns 24 d'octubre a les 17h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dijous 27 d'octubre

Horari: A les 19h

Punts de Venda:
Reserva les teves invitacions a través del web del Tr3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació