fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Conferència al Recinte Modernista de Sant Pau: El projecte inacabat de Domènech i Montaner

Conferència al Recinte Modernista de Sant Pau: El projecte inacabat de Domènech i Montaner

  • Recinte Modernista de Sant Pau - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

De la mà de Miquel Terreu, arxiver de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, llicenciat en física i màster en història de la ciència i en arxivística i gestió de documents, ens endinsarem en els detalls del projecte arquitectònic que va concebre Domènech i Montaner per a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el qual va restar inacabat.
Entre 1902 i 1911, Lluís Domènech i Montaner va concebre un innovador projecte arquitectònic per reunir els hospitals de la Santa Creu i de Sant Pau en un mateix solar. El seu disseny preveia la construcció de 48 pavellons independents integrats en una ciutat jardí de 145.500 metres quadrats i amb capacitat per a 1.000 malalts. Malgrat això, amb el pas del temps, aquest pla fou progressivament abandonat i mai s'arribà a completar.
A la conferència 'Els hospitals reunits de la Santa Creu i de Sant Pau: El projecte no culminat de Lluís Domènech i Montaner' descobrirem la raó de la seva disposició desplaçada respecte la de l'Eixample, coneixerem l'enginyosa distribució de les infermeries segons la malaltia, i veurem un a un l'aspecte que haurien tingut els pavellons no construïts gràcies a recreacions realitzades a partir dels plànols originals.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Altres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dilluns 24 d'octubre a les 17h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;