fb

M.A.R.I.L.U.L.A

Sala Muntaner - Barcelona
 
 
127 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Avui no és un bon dia per a la protagonista de M.A.R.I.L.U.L.A. De fet, fa dies que no està gaire bé. Asseguda a la seva taula de treball mentre espera sense massa ganes l'arribada del seu amant ocasional, escolta música, es formula els perquès del seu desencís, busca sortides a la seva situació, ens explica la seva visió del món... Hi ha tantes preguntes sense resposta? Tant de bo existís una pastilla que ho arreglés tot! M.A.R.I.L.U.L.A., UNA COMÈDIA EXISTENCIALISTA.
CONDICIONS

Entrades a 10€: funcions del 20 al 23 d'octubre
Resta de funcions: 25% de dte

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Direcció:
Josep Maria Mestres
Autor:
Lena Kitsopoulou
Intèrprets:
Mònica Glaenzel

RECOMANACIONS
Neus
Neus
10 de d'octubre del 2016 a les 15:22h
Una comèdia existencilista

Aquesta obra la vaig veure fa dos anys a La Seca Espai Brossa.

Us deixo la meva opinió:

17-setembre-2014

En aquesta ocasió la meva classificació és la màxima, ja que em va agradar tot: el text, l’escenografia, la il•luminació i per sobre de tot, una interpretació extraordinària. Els efectes visuals i la música em van semblar genials !!!.He tingut molt en comte a l’hora de valorar l’actuació de la Mònica Glaenzel que m’ha sorprès moltíssim, ja que només tenia com a referència d’ella , el seu paper de l’Emma en la sèrie “Plats Bruts” i haig de reconèixer que la seva interpretació em va atrapar des d’un bon principi.
Només entrar a la sala ens trobem a una noia que està sola, però de seguida ens adonem que en realitat no ho està, nosaltres també formem part de l’escenografia ,ja que ens veiem reflectits en un mirall immens que hi ha al fons de l’escenari.
Es tracta d'un monòleg on se’ns planteja les insatisfaccions i reflexions que molts de nosaltres ens hem fet alguna vegada al llarg de la vida. La Mònica Glaenzel sap dosificar d’una manera intel•ligent, amb petites pinzellades d’humor temes tan durs com són la depressió, la crisis o el suïcidi ; analitzant els pros i contres del llarg de la seva vida i els canvis que li ha anat succeint.
Hi ha persones ,com la protagonista, que es passen la vida buscant alguna cosa millor i sempre els hi falta quelcom per arribar a ser feliços, però la felicitat és tan sols un estat emocional, no físic i hem de saber trobar la felicitat en el que tenim .

No us la perdeu !!!!