Pernil ibèric de diferents DOs amb vins i escumosos del Penedès
- Avantatge permanent
- ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Quines diferències hi ha entre un pernil de Guijuelo o un de Teruel? Quin dels dos és més greixós? Quins són els més secs? Com són els pernils de Pedroches? Totes aquestes preguntes i moltes més les descobrirem en aquest fantàstic tast!
Provarem 5 pernils ibèrics diferents de 5 DO's reconegudes, com ara Jabugo, Teruel, Guijuelo, Pedroches o Huelva, i veurem en què s'assemblen i en què es diferencien. Tot això, ho acompanyarem dels millors vins i caves penedesencs.
Creus que sabràs distingir entre un pernil d'aglà i un pernil ibèric? Saps quantes Denominacions hi ha a arreu de l'Estat Espanyol? Sabràs reconèixer un pernil amb Denominació d'Origen i un que no en té?
Si ho creus fàcil, et reptem en aquest tast dirigit per un gran enòleg català amb amplis coneixements del món del vi i la vinya, en Pere Escudé. Un tast de pernils més divertit i diferent a Barcelona.
Maridarem 5 pernils de diferent procedència i qualitat, amb diversos vins i escumosos del Penedès. Aprendrem les diferències entre el diferents pernils, el perquè de la gran diferència de preus entre ells, i les curiositats que els distingeixen, com per exemple, què menja cada porc en l'engreix.
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Places limitades
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX