fb

Carmen

Palau de la Música Catalana - Barcelona Ciutat
 
 
212 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Torna CARMEN de G. Bizet al Palau de la Música amb més de 100 artistes a escena, vestuari d'època, 4 numeros de ballet espanyol, un a cada acte, i una orquestra de gran nivell composada per quasi 50 músics.

Amb una durada adaptada als gustos d'avui en dia, entorn a les 2 hores amb entreacte inclòs, us oferim un espectacle contemporani i pioner, adeqüat tant per auditoris com per teatres destinat a fer arribar a arreu l'aire dels muntatges operístics vantguardistes d'arreu del món, units a la tradició clàssica de la gran música que ens ofereix Bizet amb aquesta òpera universal.

L'Opera CARMEN de Georges Bizet és una de les més aclamades i representades diàriament al món sencer, sent coneguda com s'anomena en termes tècnics Òpera de repertori, ja que poques com aquesta arriben i emocionen al públic de manera única, gràcies a la seva música meravellosa, penetrant i seductora, combinació de diferents estils, des del més clàssic romanticisme francès, el dramatisme del verisme musical en fase de desenvolupament en aquell moment - meitat de segle XIX - amb les més belles melodies inspirades en el folklore espanyol.

CONDICIONS

Presenta'ns un amic i et regalem 2 entrades per la funció del 29 de novembre a les 20h al Palau de la Música

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació