fb

Yo, Daniel Blake

Renoir Floridablanca - Barcelona
 
 
654 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Per primera vegada a la vida, víctima de problemes cardíacs, Daniel Blake, fuster anglès de 59 anys, es veu obligat a recórrer a les ajudes socials. No obstant això, tot i que el metge li ha prohibit treballar, l'administració l'obliga a buscar una feina si no desitja rebre una sanció. En el transcurs de les seves cites a "job center", Daniel es creua amb Rachel, una mare soltera de dos nens que va haver de acceptar un allotjament a 450 km de la seva ciutat per evitar que la enviïn a una llar d'acollida. Presoners de l'embolic d'aberracions administratives actuals de la Gran Bretanya, Daniel i Rachel intentaran ajudar-se mútuament.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades limitades disponibles a partir del dimarts 18 d'octubre a les 13h

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Director: Ken Loach

Intèrprets:
Hayley Squires Natalie Ann Jamieson Dave Johns Micky McGregor Colin Coombs Bryn Jones Mick Laffey Dylan McKiernan John Sumner Briana Shann Rob Kirtley

Durada: 100 min

Pais: Regne Unit

Idioma: VOSE

Dates: Dijous 20 d'octubre

Horari: A les 22h

Punts de Venda:
Reserva les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS
Zai
Zai
21 de d'octubre del 2016 a les 13:22h
Una altra pel·lícula de Ken Loach...

Després d'haver guanyat a Cannes, m'esperava alguna cosa més de l'última de Ken Loach. No deixa de ser una molt bona pel·lícula però tractada una mica convecionalment.