fb

MOMO - Homenatge a Queen

Sala Luz de Gas - Barcelona
 
 
78 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Una visió: Queen; una missió: Rememorar els èxits d'aquesta llegendària banda; un resultat: MOMO. 'The Show  Must Go On' va deixar dit Freddie Mercury i 25 anys després que ens deixés, és el que proposa 'MOMO', continuar amb el 'show'. Un xou ple de llum, color, rock, i sobretot d'un demolidor so Queen. Un homenatge que neix des del cor d'aquest increïble artista a una de les bandes de rock més representatives del segueixo XX.

Una nova gira que portarà a Momo i a la seva banda a recórrer tota la geografia espanyola, donant la seva particular visió de 'Queen'. Aquesta nova gira, manté l'esperit de les anteriors, espectacle, força i molt rock. Presentarà noves revisions dels clàssics mes coneguts i uns altres no tant, amb el particular segell de la banda madrilenya. El fet d'haver estat l'única banda de parla hispana triada per tocar en la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i el suport explícit de Brian May que va dir: 'Momo és un artista que li hagués encantat a Freddie. Té una descarada qualitat, no coneix la por i canta com el mateix diable' avalen l'impressionant espectacle que oferirà Momo.

Amb el profund coneixement del llegat musical que versiona, el que anés triat pel propi Brian May per protagonitzar la versió espanyola del musical We Will Rock You, juntament amb la seva gran banda, malbarataran tot la seva saber fer sobre les taules. La seva impressionant veu farà vibrar als assistents dels concerts de la gira, que veuran complerta la nova missió de Momo.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Jordi
Jordi
28 de de novembre del 2016 a les 15:16h
Espectacular

Comenzó el concierto y costo unos minutos que el público que en la sala estabamos arrancara, pero una vez arrancado, el espectaculo fué increíble.

Momo recordó los grandes exitos de Queen y los 25 años sin Freddy Mercury.

Un concierto vibrante, con una sonoridad buena y una guitarra espectacular, tiembla Bryan May!!!!

Unos instantes de locura de Momo, recordando Billy Jean de Michael Jackson, Bon Jovi, The Wall de Pink Floid, incluso Rod Stewart amenizaron un poco la noche.

Para mí me dolió mucho, creo que fué lo peor de la noche, no incluir en el temario la mítica The Show Must Go On, la cual solo se escucho por los altavoces al despedir la banda, una grandisima lástima que creo alguien tendría que decirle al grupo. Me sentí un poco decepcionado!!!!

Momo tiene su voz caracteristica, no es Freddy Mercury ni creo que quiera parecerse pero es un espectaculo, un saco de pulgas sobre el escenario.