fb

Oh Happy Gaudí! a la Colònia Güell amb Quartet Mèlt

Colònia Güell - Santa Coloma De Cervello
Espais  /  Altres
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
El QUARTET MÈLT és un grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya. Amb molta il·lusió emprenen un projecte conjunt amb l'objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tota la gent que els escolta. Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d'èxit Oh Happy Day de TV3 van sorpendre per la seva gran qualitat vocal i posada en escena.
El quartet té una gran experiència dalt dels escenaris i han ofert concerts arreu del territori. Han participat, d'entre altres, en el festival Nits d'estiu de Talamanca, en la inauguració del festival de música de la Vall de Camprodon, en el cicle de música clàssica Núria Delclòs a Tarragona i en el festival Música als castells de Catalunya. A nivell internacional, han participat en el Urban Youth Choir Festival d'Örebro, a Suècia, i va fer el concert inaugural del festival de cant coral Cantagiovani a Salerno, Itàlia. També ha portat la seva música a Sardenya, dins el Festival de Música Sacra de Cagliari.
El repertori del QUARTET MÈLT és molt ampli i variat. L'espectacle es basa en aquells temes més especials interpretats en el programa de televisió sense deixar de banda aquelles obres de música antiga que ja des dels seus inicis, el grup, hi ha apostat d'una forma didàctica i sempre adequant-la al públic per al qui actuen. A més durant el concert s'interpreten cançons catalanes conegudes per a tothom i que formen part de l'imaginari col·lectiu. Aquesta diversitat d'estils tan contrastats i rics es mostraran en cançons molt típiques arranjades d'una manera diferent de com estem acostumats a sentir-les i a dalt de l'escenari hi trobarem la combinació perfecta de virtuosisme i complicitat amb l'espectador.
CONDICIONS

Pots comprar 2 tipus d'entrada, amb visita guiada a la Colònia Güell o només l'entrada al concert i meet&greet amb el grup.
Horaris de les diferents visites:
10:30 - 12:00 Visita Guiada
12:00 - 13:00 Concert
13:00 Meet & Greet amb el grup i food trucks

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dissabte 26 de novembre

Horari:
A les 10.30h (concert i visita) o 12h (concert sense visita)

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació