fb
Oh Happy Gaudí! a la Colònia Güell amb Messengers

Oh Happy Gaudí! a la Colònia Güell amb Messengers

Colònia Güell - Santa Coloma De Cervello
Espais  /  Altres
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
El dissabte 19 de novembre Messengers farà un concert molt especial a la Cripta Gaudí. Es tracta d'un format especial, Messengers ¿5 in Gospel" 4 veus i un taclat. Amb el seu directe dinàmic, alegre i contagiós, Messengers està convertint el gospel en tot un fenomen de masses arreu del nostre país.
L'any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música gospel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país. Un dels pioners en aquest moviment fou el pianista i compositor Ramon Escalé, que posa en marxa diversos cors i crea la Xarxa Gospel de Catalunya que els aglutina a tots sota un mateix concepte musical i línia pedagògica.
Fruit d'aquest intens treball emergeixen en el si dels diferents cors un seguit de solistes d'una gran qualitat i l'any 2008 es crea Barcelona Gospel Messengers, un projecte que uneix a una vintena d'aquests solistes, al més pur estil "all-stars", on destaca la joventut, la expressivitat i la intensa formació musical de tots els seus components.
Des de llavors, han portant les seves enèrgiques actuacions per tots els racons de casa nostra, trepitjant escenaris tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, la Sala Oval del MNAC, el Teatre Grec de Montjuic, l'Auditori de Barcelona, o la sala Luz de Gas, entre molts d'altres, assolint un gran nivell tècnic i comunicatiu.
CONDICIONS

Pots comprar 2 tipus d'entrada, amb visita guiada a la Colònia Güell o només l'entrada al concert i meet&greet amb el grup.
Horaris de les diferents visites:
10:30 - 12:00 Visita Guiada
12:00 - 13:00 Concert
13:00 Meet & Greet amb el grup i food trucks

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dissabte 19 de novembre

Horari:
A les 10.30h (visita +concert) o a les 12h (concert)

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació