fb

Oh Happy Gaudí! a la Colònia Güell amb Veuscomsí

Colònia Güell - Santa Coloma De Cervello
Espais  /  Altres
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
¿Veuscomsí" és un grup vocal mixte format per 14 integrants. Neix de l'evolució del cor de l'escola superior d'Art Dramàtic Eòlia, el qual va sorgir fa uns anys com una assignatura extra pels alumnes que realitzaven el pla de musical per poder complementar la seva formació cantant a veus temes de musicals.
L'estiu del 2015 decideixen sortir del territori escolar i al setembre del mateix any, dirigits pel pianista i director Mateu Bauçà, entren com a concursants al programa "Oh Happy Day" de TV3. A partir d'aquí amplien el seu repertori amb temes de diferents estils musicals (pop-rock, rumba, dance...).
El 16 de gener del 2016 van estrenar el seu primer espectacle "·L·L·U·M·" al Teatre Eòlia amb les localitats exhaurides. Actualment segueixen el seu camí amb molta il·lusió i dedicació. Benvinguts al món dels Veuscomsí!
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Pots comprar 2 tipus d'entrada, amb visita guiada a la Colònia Güell o només l'entrada al concert i meet&greet amb el grup.
Horaris de les diferents visites:
10:30 - 12:00 Visita Guiada
12:00 - 13:00 Concert
13:00 Meet & Greet amb el grup i food trucks

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dissabte 12 de novembre

Horari:
A les 10.30h visita i concert o a les 12h només concert

Punts de Venda:
Reserva les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS
Pau
Pau
14 de de novembre del 2016 a les 13:12h

Impressionant! 1h de concert sense parar d'interpretacions brillants, molt bon repartori musical i vocal. Tota una experiencia!