fb

Oh Happy gaudí! a la Colònia Güell amb Giovenetto

Colònia Güell - Santa Coloma De Cervello
Espais  /  Altres
 
 
61 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Si us agrada la música i la cultura i voleu gaudir d'un dia únic amb família, l'Oh Happy Gaudí és el vostre festival!
Podreu descobrir tots els secrets i misteris d'una de les Colònies més importants de Catalunya al ritme dels vostres grups preferits de l'Oh Happy Day. No deixeu escapar aquesta oportunitat i veniu a gaudir dels millors concerts i del genial arquitecte Antoni Gaudí.
Giovinetto és un grup vocal format per joves d'edats entre 17 i 20 anys que es caracteritza per la diversitat, la sensibilitat musical i la senzillesa.
El grup es va crear a principis d'estiu de l'any 2015 amb la idea de presentar-se al programa Oh happy Day de TV3, provocant la consolidació del grup.
A través del programa, Giovinetto ha mostrat qualitats vocals en l'àmbit de la música clàssica interpretant peces com "O Fortuna" de Carl Orff o "Lacrimosa" de W.A. Mozart, però també s'ha mostrat com a un grup versàtil i juvenil amb peces musicals del moment com poden ser "Sugar" de Maroon 5 o "Hey Soul Sister" de Train. A més a més, el concurs televisiu ha provocat un fort vincle entre els components que ha permès el creixement musical i personal del grup que es pot veure reflectit dalt de l'escenari.
Després de quedar segons classificats en el concurs televisiu, el grup continua fent concerts arreu del territori català interpretant els seus grans hits, entre d'altres.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Pots comprar 2 tipus d'entrada, amb visita guiada a la Colònia Güell o només l'entrada al concert i meet&greet amb el grup.
Horaris de les diferents visites:
10:30 - 12:00 Visita Guiada
12:00 - 13:00 Concert
13:00 Meet & Greet amb el grup i food trucks

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dissabte 5 de novembre

Horari:
A les 10.30h (visita + concert) o 12h (només concert)

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació