fb
John Pizzarelli Quartet

John Pizzarelli Quartet

Jamboree - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Encara es manté viu el record de la seva anterior visita al Jamboree on va dedicar bona part del seu repertori a la memòria del crooner Frank Sinatra en motiu del centenari del seu naixement. Ara torna el de New Jersey amb nou repertori sota el braç, el seu vestit fet a mida, la seva depurada tècnica guitarrística i una veu elegant i subtil que interpreta a les mil meravelles tant les cançons propies com les robades a referents absoluts tan diversos com Nat King Cole, Paul McCartney o el propi Sinatra. Nit de luxe i vestits llargs al Jamboree.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

RECOMANACIONS
Joan Claudia
Joan Claudia
1 de de novembre del 2016 a les 13:32h
Elegant Pizzarelli

Bon dia, Pizzarelli es un gran music --nomes eran tres per cert, no quartet,--  d'una excelencia magnifica. El pianista:  one of a kind. Feia facil lo molt dificil. El contrabaix tambe. I lo mes impactant i ho dic que he estat varies vegades al Jamboree: un so molt cuidat.Per exemple: el piano tenia tres micros dintre del teclat suposo per equalitzar aguts, mitjos i greus. Si tornessin, els tornaria a veure. 

Hem varen recordar pel nivell d'execucio neta i rapida i amb notes molt ben posadas a un grup suec que son tambe magnifics: Dirty Loops. Es mereixeria veure un grup del nivell com son  Dirty Loops al  temple del jazz : Jamboree. 

Gracies.

Josy