fb
John Pizzarelli Quartet

John Pizzarelli Quartet

Jamboree - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Encara es manté viu el record de la seva anterior visita al Jamboree on va dedicar bona part del seu repertori a la memòria del crooner Frank Sinatra en motiu del centenari del seu naixement. Ara torna el de New Jersey amb nou repertori sota el braç, el seu vestit fet a mida, la seva depurada tècnica guitarrística i una veu elegant i subtil que interpreta a les mil meravelles tant les cançons propies com les robades a referents absoluts tan diversos com Nat King Cole, Paul McCartney o el propi Sinatra. Nit de luxe i vestits llargs al Jamboree.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Joan Claudia
Joan Claudia
1 de de novembre del 2016 a les 13:32h
Elegant Pizzarelli

Bon dia, Pizzarelli es un gran music --nomes eran tres per cert, no quartet,--  d'una excelencia magnifica. El pianista:  one of a kind. Feia facil lo molt dificil. El contrabaix tambe. I lo mes impactant i ho dic que he estat varies vegades al Jamboree: un so molt cuidat.Per exemple: el piano tenia tres micros dintre del teclat suposo per equalitzar aguts, mitjos i greus. Si tornessin, els tornaria a veure. 

Hem varen recordar pel nivell d'execucio neta i rapida i amb notes molt ben posadas a un grup suec que son tambe magnifics: Dirty Loops. Es mereixeria veure un grup del nivell com son  Dirty Loops al  temple del jazz : Jamboree. 

Gracies.

Josy