fb

Formatges francesos amb vins i caves del Penedès

ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
 
 
116 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Ets un enamorat dels formatges? T'agraden els formatges francesos? Aquest és el teu tast!

Descobrirem una selecció dels formatges francesos més representatius i ho regarem amb una tria de vins penedesencs que us sorprendran! No t'ho perdis!

En aquest maridatge de vins del Penedès ens volem endinsar en la cultura formatgera del nostre país veí, França, que durant molts anys ha liderat la producció i elaboració d'aquest producte artesanal de primera qualitat com és el formatge artesà.

França és el país formatger de referència, ja sigui per proximitat com pel seu saber fer. En aquest ampli territori a Xerigots ens movem per reunir-nos amb bons amics i per aprendre constantment. Les categories formatgeres de fermier (granjer) i affineur (mestre afinador) ens donen el punt de qualitat que sempre hem buscat. La nostra selecció gaudeix de les dues categories. Des del Loira, passant per Normandia, la Champagne, l'Aquitania fins als Pirineus trobem tantes varietats de formatges com dies te l'any.

La selecció de formatges és molt àmplia: Les Maroilles AOC Nord-Pas-de-Calais, L'Ossau-Iraty AOC Aquitania, Le Pélardon AOC Llenguadoc-Roselló, Tomme de cabra/vaca A tot França, Brie Fermier, Camembert Fermier, Montbriac d'Auvergne, El Reblochon Ròne-AlpesEl Munster AOC d'Alsace, per posar alguns exemples.

CONDICIONS

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari: 20:00h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació