fb

Curs de 3 dies d'iniciació al tast

ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Ens endinsarem en el món del vi d'una manera divertida i amena, i en acabar el curs disposarem d'un dossier teòric per seguir aprenent tot allò imprescindible per quan ens trobem davant d'una copa de vi.

Aprendrem la tècnica del tast amb la fase visual, olfactiva i gustativa per trobar les qualitats d'un vi I reconèixer els defectes. Coneixerem que ens vol dir cada color, identificarem I classificarem els seus aromes, reconeixerem i apreciarem cada sabor. Com l'hem de conservar, com s'ha de servir. Quin és el procés d'elaboració¿ Tot el que ens cal saber per reconèixer les seves propietats i peculiaritats.

 

PRIMERA SESSIÓ (14 de novembre o 16 de gener):
Introducció al tast. Anàlisi sensorial. Prova aromàtica. Normes bàsiques en una degustació. Sessió de vins blancs.

SEGONA SESSIÓ (21 de novembre o 23 de gener):
La vinificació, embotellat i la importància de l'anyada. Escumosos; diferents mètodes, jove, reserva o gran reserva. Sessió de vins rosats i escumosos.

TERCERA SESSIÓ (28 de novembre o 30 de gener):
El consum, l'ordre, el servei, les temperatures, la decantació.Conservació i vida d'un vi. Diferències entre vins joves, criança, reserves i grans reserves. Sessió de vins negres i dolços.

 

Addicionalment, i per cortesia de Tastavins Penedès, en acabar el curs de tast els assistents rebran una invitació i tast de 5 vins per a dues persones -i sense caducitat- al celler del Penedès CAN BAS DOMINI VINÍCOLA valorada en 30€.

 

* Els cursos de tast s'organitzen per nivells, de l'1 fins al 5, sent l'1 el curs més bàsic i el 5 el més experimentat. Tots consten d'una part teòrica i pràctica, que imparteix en exclusiva el sommelier de l'Espai Penedès BCN.

MÉS INFORMACIÓ
Dates:

14, 21 i 28 de novembre
16, 23 i 30 de gener

Horari: 20:00h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació