fb

El Molino ON!

El Molino - Barcelona
 
 
278 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
EL MOLINO ON és el nou xou moliner i també una filosofia: la de procurar que a la nostra platea, la més intensa de Barcelona, passin coses a tota hora. Només has d'atrevir-te a traspassar la porta. El millor, com tot a El Molino, és experimentar-ho. El cabaret és la nostra ensenya: números còmics, el burlesque amb més glamur o les bogeries que executen penjats del sostre els nostres acròbates són només algunes de les coses que podràs veure a casa nostra. Artistes convidats i els del Team Molino, un grup d'estrelles que al passat Festival Internacional de Burlesque de Barcelona va demostrar que rere les aspes molineres es troba el millor cabaret del planeta. Cantar, ballar i fins i tot fer-te pujar els colors és el que faran com ningú els nostres artistes amb la seva exquisida picardia.
CONDICIONS

Consulteu les funcions amb promocions activades

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Francesc Xavier
Francesc Xavier
28 de de novembre del 2016 a les 13:44h
PURA MÀGIA

Mai havia estat en aquest emblemàtic recinte però ha estat tota una grandíssima sorpresa: una hora i mitja non-stop de brillants actuacions de diferents estils i l'impagable estil i humor de la conductora del show (figura històrica d'aquest) justifiquen pq El Molino segueix sent necessari avui més que mai en aquesta ciutat...no es pot explicar: s'ha de viure!!!