fb

Hallowine: panellets, castanyes, moniatos & vi del Penedès

ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
 
 
62 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Celebra la nit més terrorífica de l'any amb un maridatge de vins dolços de Penedès, acompanyats d'una selecció de castanyes, moniatos i panellets.

El vi dolç és el vi que té un gust dolç apropiat per acompanyar els postres, però també altres tipus de menjar. Aquest tipus de vins dolços , en el món anglosaxó els coneixem com pudding i en particular, a Austràlia, es denominen "stickies", degut a la gran concentració de sucre que tenen, i pel tacte que deixen en els nostres dits quan el toquem.

Alguns dels vins dolços més coneguts són el Sauternes, el Tokaji Aszú i el vi de Màlaga. Ara bé, encara que siguin tradicionalment vins de postre, no només es prenen en aquest moment de l'àpat. De fet, un dels considerats millors maridatges del món consisteix en la combinació del Sauternes i el foie. Però això és ben bé una altra història.

En aquest maridatge dirigit per un sommelier, volem reivindicar els productes de castanyada tradicionals de Catalunya. I és per això que us proposem una selecció de 6 vins dolços que maridarem amb CASTANYES, MONIATOS I PANELLETS DE FORN ARTESANAL.

 

Però aquí no s'acaba tot, ja que si veniu al nostre tast, amb algun motiu o complement de Halloween com a disfressa, us endureu una visita doble gratuïta valorada en 30€ per a visitar el magnífic Celler CAN BAS DOMINI VINÍCOLA de Subirats, a l'Alt Penedès.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dilluns 31 d'octubre

Horari: 20:00

RECOMANACIONS
MARINA
MARINA
2 de de novembre del 2016 a les 13:43h
Un Hallowine adhient per començar una boan nit de Castanyada

Molt bona activitat. Vaig anar amb la meva parella i ho vam gaudir molt els dos.

El somelier ens va a donar tats interessants i que quadraven molt bé amb el que ens anavem menjant. Al moment, explicava sobre el vi o el cava o el licor que ens treia i, per nosaltres que no en tenim un coneixement extens del tema, ens va servir per inciar-nos en aquests tipus d'activitats i començar a coneixer més sobre el món del vi.

Ho recomano 100%