fb

Festival Orgànic

Museu Marítim - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El Festival Orgànic és una forma d'apropar-te a la filosofia d'una vida conscient mentre passes una estona de qualitat dins de la voràgine de la ciutat. El festival té com a objectiu promoure un estil de vida saludable. Podràs gaudir d'un extens programa que inclourà: expositors, activitats, conferències, tallers i música en directe.

Per més informació sobre el festival: AQUÍ

Dos dies per cuidar-te, inspirar-te i degustar.

COS I MENT

El resultat d'un cos i una ment que interactuen conscients és l'equilibri. Vine a conèixer i participar de tècniques que et portaran a comprovar el poder d'un cos i ment en consonància. Trobaràs demostracions i activitats de ioga, tai-txi, meditació...

ALIMENTACIÓ

Són moltes les corrents alimentàries han (re) sorgit en els últims anys: veganisme, crudi veganisme, macrobiòtica, dieta Paleo... Són contradictòries? ¿Complementàries? En Orgànic apostem per la idea de practicar l'alimentació conscient. Coneix cadascuna de les tècniques en l'espai de conferències i assaboreix infinitat de propostes culinàries.

CULTURA

Perquè portar una vida conscient no passa només per cuidar la nostra alimentació, sinó també pel nostre consum cultural et proposem una completa agenda d'activitats. Des fotografia, cinema, wellness, cosmètica natural, disseny, moda, música en directe, dansa...

TERÀPIES

La millor manera de completar l'equilibri de cos i ment està en les teràpies. En Orgànic podràs conèixer i provar tècniques com el shiatsu, el massatge crani-sacral, la medicina holística, la reflexologia... tot de la mà de professionals de referència.

CONDICIONS

  • Entrades a 4€ fins a exhaurir existències, un cop exhaurides passaran a 5€.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació