3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Xocolata i vins amb catànies i altres meravelles de Cudié
Xocolata i vins amb catànies i altres meravelles de Cudié

Xocolata i vins amb catànies i altres meravelles de Cudié

  • ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
23€
19€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

A qui no li agrada la xocolata? Per a tots aquells amants del dolç per excel·lència aquest és el vostre tast!

Winelovers i xocoaddicts... esteu de sort! Un maridatge sorprenent i original amb un assortit de xocolates, bombons, catànies i altres meravelles, acompanyades amb els vins més representatius! Amants de la xocolata, no us el perdeu!

Tot va començar amb la creació del producte més emblemàtic de Bombons Cudié: les Catànies. Neixen de les mans de Josep Cudié l'any 1946, quan sent el mestre bomboner d'una de les pastisseries de més prestigi de Vilafranca del Penedès, crea les Ametlles Cro-crem. L'originalitat i el bon gust d'aquestes ametlles caramel·litzades, cobertes de praliné blanc i cacau en pols, va guanyar molts adeptes. L'obrador, situat en un edifici històric conegut com Cal Catani, va aconseguir tanta popularitat, gràcies a les Cro-crem, que la gent va acabar per batejar amb el nom del lloc on les anava a buscar: Catànies.

Un nom que es va consolidar en els anys 80, quan Bombons Cudié el va registrar oficialment com a marca pròpia. Actualment, l'any 2015, Cudié comercialitza aquest producte arreu del món. Entre d'altres: els Estats Units, Austràlia, Orient Mitjà i Japó.

Amb aquesta trajectòria, de més de 70 anys d'història de bombons Cudié, us presentem un maridatge de 6 vins del Penedès, acompanyats d'una selecció de 6 bombons d'excel·lent qualitat. Seran presentats pel mateix mestre xocolater Cudié i el gran enòleg de l'Espai Penedès, en Pere Escudé..

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona

ESPAI PENEDÈS BARCELONA
C/ Muntaner, 21, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX