fb
Oh my god Barcelona!

Oh my god Barcelona!

Teatre Auditori Ripollet - Ripollet
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Aquesta jove companyia sorgida de l'Institut del Teatre debutava la temporada passada amb el primer muntatge en català de l'òpera bufa de Jacques Offenbach "La Gran Duquessa de Gerolstein", amb gran èxit de crítiques.

A L'Auditori estrenaran l'adaptació catalana que preparen de l'opereta còmica ¿La vie parisienne". Un musical de petit format i una crítica satírica a la vida burgesa i al turisme de masses, escenificada ara a la Barcelona del segle XXI.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: Entrades anticipades a: 93 691 94 06 (matins)

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
30 de de setembre del 2016 a les 23:05h
Barcelona d'opereta

Si bé l’opereta no és un gènere que m’atregui, malgrat ser incondicional de la seva derivació (els musicals) ni la comèdia d’embolics acostumi a fer-me somriure, he passat una bona estona amb aquesta adaptació tan lliure com encertada d’una opereta francesa. Sense fer spoiler, la història aprofita l’intent d’engany per part d’uns amics barcelonins d’uns turistes que arriben disposats a consumir el parc temàtic que és Barcelona, per a riure’s de tot plegat: el fenòmen turístic de masses, la picaresca, la seducció, els tòpics sobre anglesos i catalans… A partir d’aquí, disfresses, enganys, equívocs…
La Cia. Bratislava ha aconseguit que de tan bona com és l’adaptació d’una peça del XIX que passa a París, sembli que és una obra escrita avui mateix. Amb només un piano i les magnífiques veus i recursos humorístics de tots ells, ens han arrencat més d’un somriure i fet gaudir d’un bonic muntatge (què ben aprofitades les maletes!).