3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Delícies fumades amb vins i caves del Penedès
Delícies fumades amb vins i caves del Penedès

Delícies fumades amb vins i caves del Penedès

  • Avantatge permanent
  • ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
23€
19€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El fumatge és una tècnica culinària que consisteix a sotmetre els aliments al fum provinent de focs fets amb fusta de poc nivell de resina. Aquest procés, a més de donar sabor de fumat, serveix com a conservant, cosa que allarga la vida dels aliments. Entre els aliments que es poden fumar hi ha: embotits, peix, formatges, condiments, o fins i tot cervesa i whisky!

En aquest maridatge a l'Espai Penedès, tastarem els següents 5 fumats (tots cuits amb diferents tècniques internacionals!) amb 5 vins i caves del Penedès:

Salmó
El salmó és l'aliment fumat més freqüent, es fa en forma de grans filets, pot fer-se en fred o en calent. Sabies que un esmorzar tradicional jueu a la ciutat de Nova York consisteix en un bagel amb formatge philadelphia i salmó fumat?

Bacallà
La pasta de fresa de bacallà fumat o salat servida en entrepans és molt popular a Suècia, però nosaltres el tastarem en làmines! Aquest peix, que compta amb més de 60 espècies, és migratori com algunes varietats de vinya, i a nosaltres ens arriba a través dels Pirineus del País Basc i també a través de Portugal.

Magret d'ànec trufat
El magret és un filet de carn magra, tallada del pit d'una oca o ànec encebat. Malgrat que sigui conegut de fa força temps, el magret en realitat és una invenció força recent procedent de França, el nostre país veí.

Ous de lumpa
Les lumpes troben en aigües fredes dels oceans Àrtic, nord de l'Atlàntic i nord del Pacífic. Amb els seus ous no fertilitzats se'n fa un succedani del caviar d'esturió. El seu ús com a aliment prové de la gastronomia sueca i danesa.

Truita de riu
Les truites de riu habiten en aigües fredes i oxigenades, a les capçaleres dels rius de muntanya. És una espècie que podem trobar fàcilment aquí, a Catalunya, i que conforma la varietat de fumat català de la nostra selecció.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona

ESPAI PENEDÈS BARCELONA
C/ Muntaner, 21, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX