fb

Docs Barcelona del mes: Sonita

Aribau Multicines - Barcelona
 
 
115 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Sonita és una noia afganesa de 18 anys que ha entrat a l'Iran sense papers i es busca la vida als suburbis de Teheran, mentre lluita per fer realitat el seu somni: convertir-se en cantant de rap. Però la passió per la música xoca amb els plans de la seva mare que vol casar-la a canvi de diners. Fins i tot ja li ha posat preu a la núvia: 9000 dòlars.

A través de les seves cançons i videoclips de baix pressupost descobrim una artista carismàtica, decidida a parlar de la dura realitat que l'envolta amb una honestedat corprenedora. Com pot alliberar-se d'un entorn de repressió i viure la vida que desitja? L'èxit a YouTube del videoclip Brides for Sale, cançó inspirada en la seva lluita, obre una porta d'esperança per canviar el seu destí.

Un retrat fascinant d'una noia en explosió creativa que contrasta amb la manca de llibertat en la societat on li ha tocat viure.

EL DIRECTOR

Rokhsareh Ghaemmaghami va néixer a l'Iran i va estudiar cinema i animació a la Tehran Art University. Els seus assajos d'investigació estan inclosos en el llibre, Animated Documentary: A New Way to Express publicat en persa el 2009. Els seus treballs inclouen documentals Pigeon Fanciers (2000), A Loud Solitude (2010), Born 20 Minutes Late (2010), Going Up the Stairs (2011) i el documental animat Cyanosis (2007).
CONDICIONS

Entrades limitades disponibles a partir de dimarts 4 d'octubre a les 17h

 

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2015

Director: Rokhsareh Ghaemmaghami

Durada: 90 min

Pais: Alemanya, Iran, Suïssa

Idioma: VOSCat

Dates: Dijous 6 d'octubre

Horari: A les 20:00h

Punts de Venda: Reserva les teves entrades a la web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació