fb
12è #VisàVisTR3SC amb Joan Laporta i caves Pere Ventura

12è #VisàVisTR3SC amb Joan Laporta i caves Pere Ventura

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
110 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

JOAN LAPORTA

Joan Laporta és advocat i fou el 38è president del Futbol Club Barcelona des del mes de juny del 2003 fins a l'1 de juliol del 2010. Com a cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència, el novembre de 2010 fou escollit diputat al Parlament de Catalunya.

La seva presidència del FC Barcelona es caracteritzà pels nombrosos èxits esportius tant en el futbol com en les altres seccions esportives. Entre els èxits de la seva gestió, hi ha el fet de posar fi a la violència a l'estadi i fer fora els ultres Boixos Nois -tot i les amenaces que va rebre Laporta i la seva família-, lligar el Barça amb Catalunya amb un missatge catalanista, portar Unicef a la samarreta, apostar per Pep Guardiola com a entrenador i el total de 67 títols assolits durant la seva presidència.

 

CAVES PERE VENTURA
Convertir la qualitat en norma

La imatge de marca sorprèn quan hi batega el somni que ens mena cap a un nou sentit de la realitat. Cap imatge de cava és tan eloqüent com la que ens ofereix Pere Ventura. L'estil captiva, el disseny connota distinció; vesteix d'etiqueta. Reuneix personalitat, elegància, gosadia, bon gust i modernitat. Una ampolla de cava Pere Ventura es reconeix a l'instant: l'escaquer i la mà en són els signes distintius.

El caràcter, la personalitat¿ són imperatius en els caves Pere Ventura. Pere Ventura és un home pragmàtic i poc procliu a convencionalismes si no s'ajusten al refinament i al bon gust. És un gentleman i diu el que pensa, però sobretot pensa el que diu. El seu territori és el món. La seva imatge: el luxe, el glamur i l'autenticitat. El seu objectiu: convertir la qualitat en norma i allò que és selecte en costum. El toc personal que Pere Ventura confereix als caves gravita a l'entorn d'aquests valors. Cada copa transmet la delicadesa i el savoir-faire d'un gentleman; l'encuny del seu caràcter.

CONDICIONS

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 1h i 15', aprox.

Presentació: Exclusiu

Dates: Dijous 13 d'octubre

Horari: A les 19.00h

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació