fb

La Veronal - KOVA¬ Geographic Tools

Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
KOVA és el nom que La Veronal dóna al codi de moviment que la companyia ha desenvolupat en els últims anys i que segueix sempre en constant evolució.

A KOVA¬ Geographic Tools l'espectador podrà aproximar-se a la base d'aquest llenguatge coreogràfic a partir de diferents escenes; solos, duos o trios que, d'una manera molt visual apropen al públic el mètode de treball de Marcos Morau i el seu equip.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Divendres 21 d'octubre -> L'Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui amb la companyia després de la funció.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Direcció espai i vestuari: Marcos Morau La Veronal / Intèrprets: Laia Duran Lorena Nogal Marina Rodríguez Manuel Rodríguez i Sau Ching Wong / Assistent coreografia: Lorena Nogal / Dramatúrgia: Pablo Gisbert ' El Conde de Torrefiel i Roberto Fratini.

RECOMANACIONS
Ana
Ana
24 de d'octubre del 2016 a les 14:46h
Molt recomanable

La sessió estava acompanyada d'explicacions del que veiem. L'espectacle visual, tot i que parlava per si sol, tenia amb aquestes explicacions un extra afegit per als que, com jo, desconeixíem aquest grup de dansa, ja que m'ha permès degustar encara més la estètica i la poesia dels moviments.Els números tenen cada un el seu propi llenguatge corporal  i el fons sonor (musical o no) és molt encertat. Els ballarins fan i desfan magistralment unes originals coreografies. En fi, un espectacle brillant.