fb

La Sra. Oliver

Tantarantana - Barcelona
 
 
92 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La Sra. Oliver és un home de setanta anys que rep la visita setmanal del seu fill, pel qual no sent una gran estima. El fill no ha acceptat mai que el seu pare es vesteixi de dona i el pare no suporta que li diguin què han de fer. Separat des de fa anys i sense cap tipus de contacte amb la seva muller, la visita del seu fill és l'única companyia que uneix la Sra. Oliver al món real. Arran de la seva malaltia, a l'última de les seves trobades, el pare expressarà un sorprenent desig que canviarà per sempre la relació entre els tres.

La Sra. Oliver és una coproducció entre el Teatre Tantarantana i la companyia Ícaro Teatre protagonitzada per Carles Canut, que es vesteix de dona per encarnar al personatge central d'aquesta història: la Sra. Oliver. Lluïsa Mallol i Dani Arrebola completen el repartiment de luxe d'aquesta obra tendra i punyent alhora que no deixarà indiferent a ningú.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Dramatúrgia i direcció: Iñaki Garz
Intèrprets: Carles Canut Lluïsa MallolDani Arrebola
Vestuari: Lola Rise
Il.luminació : LLuís Martí
Arranjaments musicals: Xavi López
Producció: Teatre Tantarantana i Ícaro Teatre

RECOMANACIONS
Neus
Neus
21 de d'octubre del 2016 a les 10:07h
“Una reflexió davant la mort”

La temporada al Tantarantana ha començat amb l'estrena de “La senyora Oliver”, un espectacle escrit i dirigit per Iñaki Garz.

L’acció transcorre entre tres espais: la residència on viu el pare, el parc i la casa de la mare.

La posada en escena és molt senzilla. El que busca Iñaki Garz és que tota la nostra atenció recaigui sobre el text i el treball dels actors.

La senyora Oliver (Carles Canut) és el personatge principal de l’obra. Un home madur, divorciat de fa anys i que viu en una residència. Va vestit amb roba de dona. El perquè?... Simplement perquè li agrada portar vestits. No es tracta d’un transvestit, sinó que és un home que va vestit de dona i que li agraden els homes. És un personatge peculiar, d’una gran personalitat i un caràcter bastant difícil. És un d’aquells homes que jo els anomeno “un rondinaire divertit”.

La Sra Oliver té un fill (Dani Arrebola) , un noi insegur i dèbil, que el visita de tant en tant i el treu a passejar pel parc, i una ex-dona (Lluïsa Mayol) amb la que ha tingut molt poca relació .

La noticia de la malaltia que pateix el pare, un càncer terminal, farà que hi hagi una sèrie de reaccions i canvis dins la seva relació familiar.

La mort ens porta a reflexionar sobre els nostres valors i prioritats, i del sentit de la vida. Les nostres necessitats emocionals, i la pau interior amb nosaltres mateixos , fa que busquem el contacte humà per poder compartir les nostres inquietuds i pors davant d’un final en el que ningú vol estar sol.

L’obra ens mostra que tot i lo complicat que són les relacions familiars, en els moments més importants, la millor companyia és la de la família.