fb

Les dones sàvies

El Maldà - Barcelona
 
 
210 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui en dia.

CONDICIONS

Reserva d'entrades al web TR3SC i pagament el dia de la funció a taquilles del recinte

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Dramatúrgia: Lluís Hansen i Ricard Farré
Intèrprets: Enric Cambray i Ricard Farré
Assessorament de direcció: Clara Segura
Escenografia: Enric Romaní
Vestuari: Marc Odina
Composició musical: Gerard Sesé
Fotografia: May Zircus
Producció: Marina Marcos El Maldà
Ajudant de direcció: Júlia Bonjoch

RECOMANACIONS
Josep
Josep
18 de d'octubre del 2016 a les 02:20h
Imprescindible

Avui al Maldà he gaudit i moooolt amb aquesta obra. Una adaptació del clàssic de Molière dut a l'actualitat. Embolics familiars, dobles sentits, ironies sobre la gramàtica catalana, un enginyós 5x10 un joc comodí del que es valen els tertulians que veiem a la tele, tot això portat a un ritme trepidant, una tant eixelebrat i summament. divertit. Un treball immillorable d´ Enric Cambray i Ricard Farré en el qual es deixen la pell ja que entre els dos interpreten vuit personatges i que sense sortir de l'escenari i a un ritme vertiginós fan els canvis de vestuari i caracterització. Cambray i Farré són actors, transformistes, cantants i el canvi de personatge els obliga constantment a canvis de registre que desenvolupen a la perfecció. La posada en escena és molt senzilla però original i eficaç, un paravent que serveix per a tot. No cal que us digui que és imprescindible i us aconsello reservar, ja que segons tinc entès per aquesta setmana ja estan totes les entrades exhaurides. No us ho perdeu, només ho fan de dilluns a dijous.

Josep Maria
Josep Maria
16 de d'octubre del 2016 a les 07:50h
LES DONES - MÉS - SÀVIES

ELS DOS ACTORS ÉS MEREIXEN EL PREMI BUTACA 2016 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!