3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
12è #VisàVisTR3SC amb Xevi Verdaguer i Mas Vicenç
12è #VisàVisTR3SC amb Xevi Verdaguer i Mas Vicenç

12è #VisàVisTR3SC amb Xevi Verdaguer i Mas Vicenç

  • Dijous 27 d'octubre
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

XEVI VERDAGUER

En Xevi Verdaguer, psiconeuroimmunòleg, posturòleg i fisioterapeuta, té una visió holísitica de la salut humana. Ha desenvolupat part de la seva trajectòria en un context de medicina global, col·laborant amb metges i hospitals per aconseguir tractaments eficaços per a determinades malalties. La seva base: "la importància de l'alimentació en la salut humana, entenent l'intestí com un 'segon cervell', i la rellevància de la histamina -per excés o per defecte- en el benestar de les persones".

Xevi Verdaguer ens mostrarà el punt de vista de la medicina integradora, una manera revolucionària d'entendre com funcionem i que transformarà la nostra forma d'entendre la nostra salut.

 

MAS VICENÇ
Re-evolucionant la tradició

Mas Vicenç és un projecte familiar nascut l'any 2005 (primera anyada) però que beu d'una llarguíssima tradició en el conreu de la vinya i l'elaboració de vi. L'inici dels estudis d'enologia de Vicenç Ferré l'any 2000 va motivar la família a reformar el mas familiar per allotjar-hi un petit però modern celler per elaborar vins de qualitat a partir del raïm obtingut a les 35 hectàrees de vinyes pròpies.

Aquestes vinyes es troben distribuïdes en quatre finques d'aquesta zona de la serra de Miramar, ben a prop del límit de la DO Tarragona amb la DO Conca de Barberà. Compten amb les varietats blanques macabeu i chardonnay -a més del moscatell de Frontignan que compren a un altre viticultor-, i les negres ull de llebre, cabernet sauvignon, carinyena i sirà. El raïm destinat als vins Mas Vicenç es cull a mà, després d'una acurada selecció a la vinya.

Mas Vicenç busca re-evolucionar la tradició, i per fer-ho, proposa una forma diferent de gaudir d'una de les begudes més clàssiques que existeixen: el vi.

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 15', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX