fb

12è #VisàVisTR3SC amb Xevi Verdaguer i Mas Vicenç

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
248 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

XEVI VERDAGUER

En Xevi Verdaguer, psiconeuroimmunòleg, posturòleg i fisioterapeuta, té una visió holísitica de la salut humana. Ha desenvolupat part de la seva trajectòria en un context de medicina global, col·laborant amb metges i hospitals per aconseguir tractaments eficaços per a determinades malalties. La seva base: "la importància de l'alimentació en la salut humana, entenent l'intestí com un 'segon cervell', i la rellevància de la histamina -per excés o per defecte- en el benestar de les persones".

Xevi Verdaguer ens mostrarà el punt de vista de la medicina integradora, una manera revolucionària d'entendre com funcionem i que transformarà la nostra forma d'entendre la nostra salut.

 

MAS VICENÇ
Re-evolucionant la tradició

Mas Vicenç és un projecte familiar nascut l'any 2005 (primera anyada) però que beu d'una llarguíssima tradició en el conreu de la vinya i l'elaboració de vi. L'inici dels estudis d'enologia de Vicenç Ferré l'any 2000 va motivar la família a reformar el mas familiar per allotjar-hi un petit però modern celler per elaborar vins de qualitat a partir del raïm obtingut a les 35 hectàrees de vinyes pròpies.

Aquestes vinyes es troben distribuïdes en quatre finques d'aquesta zona de la serra de Miramar, ben a prop del límit de la DO Tarragona amb la DO Conca de Barberà. Compten amb les varietats blanques macabeu i chardonnay -a més del moscatell de Frontignan que compren a un altre viticultor-, i les negres ull de llebre, cabernet sauvignon, carinyena i sirà. El raïm destinat als vins Mas Vicenç es cull a mà, després d'una acurada selecció a la vinya.

Mas Vicenç busca re-evolucionar la tradició, i per fer-ho, proposa una forma diferent de gaudir d'una de les begudes més clàssiques que existeixen: el vi.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 1h i 15', aprox.

Presentació: Exclusiu

Dates: Dijous 27 d'octubre

Horari: A les 19.00h

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS
Alba
Alba
2 de de novembre del 2016 a les 13:06h
DUET DE XEVIS

Proposta molt interessant i encertada. El Xevi Verdaguer s'allarga molt en les explicacions, però es necessari ja que es un pou de saviesa que ho viu molt i ens ho vol transmetre. Però això va fer que ens quedéssim amb ganes del Xevi Ferrer, que està tirant endavant junt amb la seva família un gran i meravellós projecte amb el resultat d'uns vins exquisits, no dubtaré gens a comprar-los.

Cada vegada ens comprimiu més dins el MEAM, taules molt plenes de gent, però de poc menjar i poc vi (escatimeu moltíssim en posar un dit de vi!!!). Soc habitual dels Vis a Vis i han canviat molt des de l'inici als  d'ara, però a pitjor.

Anna Maria
Anna Maria
30 de d'octubre del 2016 a les 13:52h
Interessant però...

Tot i que els coneixements del Xevi Verdaguer són molt interessants i els sap transmetre amb pedagogia vaig trobar que hi havia poca presència de les Caves Vicenç, la trobada va ser més aviat una xerrada en una sola direcció.Una llàstima perquè, sobretot, el vi negre que van tastar era boníssim!

Aquest cop també vaig trobar que hi havia més aforament que en d'altres vis-à-vis que he assistit, estàvem més estrets i, per tant, no era tan còmode ni la visibilitat dels convidats tan bona.

Maria Isabel
Maria Isabel
28 de d'octubre del 2016 a les 16:27h
Experiència fabulosa amb dos Xevis.

Ahir la meva amiga Montserrat i jo la Isabel vam gaudir d'una experiència fabulosa. Agraïm la generositat i el vast coneixement i els molt bons consells d'en Xevi Verdaguer. Sens dubte canviarem hàbits per millorar la nostra salut.

Gràcies a en Xevi Ferrer per mostrar-nos uns vins exquisits. Jo en penso comprar sens falta. Tant el blanc "El terrat" com "El vi del vent" 

Felicitats per aquesta meravellosa combinació de Xevis.

Margarita
Margarita
28 de d'octubre del 2016 a les 15:36h
Xevi Verdaguer i Vinya-Bodega Mas Vicenç

Va ser molt interessant tot el que va explicar en Xevi Verdaguer, fabulós,  però vaig trobar a faltar una mica mes de conversa amb el copropietari i Sommelier del Celler Mas Vicenç, Xevi Ferré, que va presentar uns vins boníssims i va quedar una mica curta l explicació sobre el celler, les vinyes i la elaboració del vins. 

Aixó si, els tres vins que varem tastar van ser excel·lents. A mi que no m agraden gaire els vins blancs i menys dolços he de dir que eren boníssims. Miraré a veure si trobo on comprar-los.

En resum vam passar una estona molt agradable, interessant i divertida.