fb

36a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Arc de Triomf - Barcelona
 
 
340 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
L'Institut Català de la Vinya i el Vi organitza, en el marc de la Mercè 2016, una nova edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Tindrà lloc al passeig Lluís Companys i comptarà amb la presència de més de 600 referències d'11 denominacions d'origen de Catalunya i el Cava.

Els assistents podran tastar els vins i caves de tots els cellers, i seran assessorats pels millors professionals, que també els descobriran maridatges sorprenents.

Si ets soci del Club TR3SC, pots reservar ja la teva entrada general que inclou 5 tiquets per tastos de vins i caves. La copa no està inclosa però podràs llogar-la al mateix recinte (5€ i amb un retorn de 3€).

 

Les entrades es recullen a l'estand de l'INCAVI a la mateixa MOSTRA, ensenyant el carnet del CLUB TR3SC. Així t'estalviaràs fer cua! Ho pots bescanviar qualsevol dels 4 dies.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Les entrades es recullen a l'estand de l'INCAVI a la mateixa MOSTRA, ensenyant el carnet del CLUB TR3SC. Així t'estalviaràs fer cua! Ho pots bescanviar qualsevol dels 4 dies.
L'entrada inclou: 5 tastos de vins i caves
Màxim quatre entrades per soci

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Del 22 al 25 de setembre

Horari:

22 de setembre de 16:00h a 20:00h.

23, 24 i 25 de setembre de 12.00h a 20:00h.Punts de Venda: Web del TR3SC

RECOMANACIONS
Mari Carmen
Mari Carmen
26 de de setembre del 2016 a les 10:31h

Fa anys que visitem aquesta mostra, nomès un però el lloguer de la copa, un altre any la portarem de casa.

Elena
Elena
25 de de setembre del 2016 a les 13:13h
Ole, ole y ole

Ens ha agradat molt la Mostra. Vins i caves per a tots els gustos. Em anat divendres al mig dia i no hem trobat cap mena d'aglomeracions ni cues, ni per aconseguir els tickets ni despres les consumicions.El lloguer de la copa seria lo unic en contra, tot i que hi havia qui portava la teva copa o got de casa. Per mi la millor Mostra d'aquest tipus de les que he conegut.

Sebastian
Sebastian
24 de de setembre del 2016 a les 21:43h
Molt bona MOSTRA

Un 10 a l'organització. Lloc ideal. Un pero: el lloguer de la copa.