fb

Raúl Cimas + Julián López - Toda la verdad sobre el oso hormiguero

Club Capitol - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Julián López i Raúl Cimas acomiaden gira nacional al Club Capitol. Un humor on recuperen aquesta comèdia tan característica que els ha donat la fama en programes com La Hora Chanante, Muchachada Nui i més recentment, Museo Coconut.

"Toda la verdad sobre el oso hormiguero" planteja a l'espectador una serie de qüestions, que, per absurdes i absurdes que semblin, amaguen un pòsit de realitat que convida a la reflexió, de vegades divertida, altres vegades més seriosa, però sempre enginyosa.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS
Jordi
Jordi
14 de de novembre del 2016 a les 13:23h
Interessant excecisi de nostalgia boirosa amb alts i baixos

He sigut molt fan de Muchachada Nui i la Hora Chanante. He anat a veure a Ernesto Sevilla amb Joaquin Reyes i ara aquest parell.

M'agraden molt tots dos i em fan molta gràcia, però vaig tenir moments de l'obra que em van resultar una mica... Lents. El començament i el tancament són àlgids mentre que pel mig tenen una baixada en el ritme i la claredat d'idees que sembla en desacord amb la resta de l'actuació.

Ho recomano si es va veure solta la influència d'estupefaents d'origen herbaci, en cas contrari (el meu), tenen estones de surrealisme estrident que costen d'empassar.

Si he de triar, millor Joaquin Reyes i Ernesto Sevilla, ara bé, com els 4 plegats junts de nou (amb el mític Carlos Areces també) no hi haurà res.

Salut!!