fb

Luís Pardo - Posesión hipnotica

Sala Muntaner - Barcelona
 
 
194 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Creus en el misteriós, el cas estrany i paranormal?
Has tingut alguna experiència amb els esperits?
T'agraden les nines de porcellana?

Totes les respostes que tens a aquestes preguntes poden canviar quan assisteixis a POSESIÓN HIPNOTICA, un espectacle on el reconegut Mentalista Luis Pardo (considerat un dels 5 millors mentalistes del món i guanyador del 1er Premi Nacional de Mentalisme 2004) ha anat més enllà del que que abans ha fet, podràs viure i sentir en primera persona diferents experiències que tenen a veure amb el Més enllà, el Vudú, les Possessions i altres temes plens de misteri.

Sabràs una mica més sobre la coneguda Vampira del Raval i les seves atrocitats, de les quals molt tenen a veure amb el Sala Muntaner. Luis Pardo, gràcies als seus dots de Mentalisme i Hipnosis ens presenta al costat de M. Minerva, sensitiva i apassionada de l'ocult, un espectacle on no sabràs on acaba la realitat i on comença la suggestió, si és que n'hi ha. Perquè potser tot està en la teva ment, o potser no ... T'atreveixes a descobrir els misteris de POSESIÓN HIPNOTICA?

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: De dimecres a diumenge, a partir de les 19.30 h.

RECOMANACIONS
Lourdes
Lourdes
18 de de setembre del 2016 a les 18:11h
Luís Pardol

Ahir vaig assitir al espectacle de Luís Pardo a l'Aliança del Poble Nou i relament és impresionable, va ser una gran actuació d'un bon professional, personalment no havia vist mai en directe aquest tipus d'espectacle i no us el deixeu perdre.

Lourdes