3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
12è #VisàVisTR3SC amb el doctor Eduard Estivill i Mas Blanch i Jové
12è #VisàVisTR3SC amb el doctor Eduard Estivill i Mas Blanch i Jové

12è #VisàVisTR3SC amb el doctor Eduard Estivill i Mas Blanch i Jové

  • Dijous 6 d'octubre
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

EDUARD ESTIVILL

Des de fa 27 anys, el doctor Eduard Estivill és el Director de la Clínica del Son Estivill, de l'Institut Quiron-Dexeus de Barcelona i de l'Hospital General de Catalunya.

L'any 1989 inicia l'etapa més decisiva de la seva carrera professional, formant la Unitat d'Alteracions del Son, a l'Institut Dexeus de Barcelona. La Unitat esdevé capdavantera en el tractament de les malalties del son i reconeguda arreu del món per les seves aportacions científiques i divulgatives sobre aquesta matèria.

És autor de nombroses publicacions, més de dues-centes en revistes científiques, així com llibres per al gran públic, on destaquen entre ells "Duérmete niño", amb més de tres milions d'exemplars venuts en vint-i-dos idiomes, i que ha ajudat milers de nens a dormir bé. De fet, és popularment conegut el seu Mètode Estivill, que es basa en rutines i normes per resoldre el problema de l'insomni infantil.

L'Eduard és extravertit, entusiasta i engrescador. Va formar part del reconegut Grup de Folk, i des dels anys 60 lidera el grup de música Falsterbo Marí, amb el qual va popularitzar grans himnes com Puff, era un drac màgic. I és que la música és una altra de les grans passions de la seva vida.

 

MAS BLANCH I JOVÉ
Vins que inspiren

El petit celler Mas Blanch i Jové es va crear l'any 2006 a La Pobla de Cérvoles (Lleida). A Mas Blanch i Jové s'hi elaboren vins que inspiren sota la D.O. Costers del Segre.

Tanmateix, el projecte va néixer molt abans. Ja des de sempre els seus orígens han estat lligats a la terra, a través de padrins pagesos apassionats que els han inculcat que la terra s'ha de cuidar, estimar i respectar. També els han ensenyat a gaudir del vi. Pura vida. I d'aquí ve la il·lusió de Blanch i Jové de crear un projecte essencial, pur i amb força.

Les seves vinyes estan situades a Les Garrigues, a la frontera ponent de Priorat, en una zona de muntanya, a més de 700 metres sobre el nivell del mar. La peculiaritat del sòl de les finques, la baixa pluviometria, l'alta insolació i l'important salt tèrmic entre el dia i la nit permeten que, després d'un treball constant i minuciós a les vinyes, s'obtingui un producte d'excepcional qualitat.

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 15', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX