fb

El bon pare

Teatre Ateneu de Tàrrega - Tàrrega
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
A Roger Denís, l'alcalde d'una ciutat petita, no li poden anar millor les coses. No es pot queixar de la seva carrera política i, a més, té una família que se l'estima. La seva filla adolescent ha tornat a casa, i això, que de fet era una bona notícia, s'acabarà convertint en un problema greu, ja que amb ella ha aparegut un vídeo a Internet que li ha fet veure coses de la noia que no sabia ni volia saber...

Denís es pensava que una educació moderna i tolerant era la millor garantia per estalviar-se disgustos com els que veu venir. Alhora, descobreix que fins ara tothom a casa li ha dit que era un bon pare per tenir-lo tranquil però, de fet, no ha intervingut en cap decisió familiar important els últims anys. A poc a poc cauran les màscares i afloraran els secrets ocults. Els descobriments brutals als quals s'enfrontarà Roger Denís faran trontollar els principis de la seva vida i el convertiran en protagonista d'una comèdia inquietant.

És el nou text de David Plana, un dels grans noms del teatre contemporani català que ha signat obres que van de Mala sang a Dia de partit, passant per La dona incompleta. Un gran repartiment que inclou Lluís Soler i Teresa Vallicrosa posa en escena una peça que us farà pensar si tot és, realment, com us havien fet creure.

Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Vania Produccions S.L. i Bitò Produccions. El 6 de juliol, a les 19.30 h, hi haurà una conversa sobre aquest espectacle a la Biblioteca Horta - Can Mariner.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Autoria i direcció
David Plana
Direcció i dramatúrgia
David Plana
Interpretació
Lluís Soler Teresa Vallicrosa Georgina Latre i Jaume Madaula
Escenografia
Sebastià Brossa
Vestuari
Montse Alacuart
Disseny d'il·luminació
David Bofarull
Disseny de so / concepció sonora
Dani Ferrer
Disseny de vídeo
Mar Orfila
Ajudant de direcció
Clàudia Flores
Producció
Carles Roca i Olalla Calvo (Vania Produccions)

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació