3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa
Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa

Viatge enogastronòmic al Baix Empordà amb Lluís Tolosa

  • Del 14 al 16 d'octubre
  • Diversos Espais Comarques de Girona - Varis
290€/PERSONA
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

VIATGE ENOGASTRONÒMIC AL BAIX EMPORDÀ

Els vins de l'Empordà parlen de la mar, de terrasses impossibles, de tramuntana constant, del bressol de la cultura vinícola a Catalunya. Els vins de l'Empordà enamoren pel caràcter, la contundència, l'esperit.

Descobrirem la història vinícola del Baix Empordà i dels seus cellers capdavanters que marquen tendència, tot compartint experiències amb gent que ha fet del vi la seva vida, fet que es nota en la copa i en el tracte.

Un autèntic cap de setmana enogastronòmic on ens acompanyarà LLUÍS TOLOSA, guanyador del 2n Premi a Millor Guia d'Enoturisme del Món amb BCN Wine. I en plena tardor, una de les estacions més boniques, per la riquesa cromàtica que aporta al paisatge vinícola. 

 

On dormirem?

Passarem 2 nits a l'Hotel NM Suites, un allotjament amb encant en una zona tranquil·la de Platja d'Aro, a 100 metres del passeig i la platja, amb bon tracte i un dels millors restaurants de Platja d'Aro, el restaurant Sa Cova.
Més informació: Hotel NM Suites

 

Què visitarem?

En arribar a l'hotel, Lluís Tolosa ens endinsarà en la DO Empordà a través d'un tast dels vins empordanesos més representatius.

Descobrirem el jaciment arqueològic romà del Pla del Palol, que durant el segle I D.C. va desenvolupar una important activitat econòmica relacionada amb la vinicultura.

Visitarem i tastarem els vins de pagès del celler Mas Molla, que es troba a la conca del Tinar de Calonge, vall que mor a la mar Mediterrània. En plena Costa Brava, és l'illa on encara els pagesos han conservat l'agricultura familiar tradicional, basada en la collita pròpia i la venta directa al mas o al mercat. Ens explicaran la història del celler, passejarem per les vinyes i gaudirem d'aquest paisatge entranyable.
Més informació: Celler Mas Molla

Seguidament, compartirem una jornada enogastronòmica al celler Clos d'Agon, que inclourà visita al celler, tast de vins i dinar maridat amb càtering del restaurant Sa Cova.
Més informació: Celler Clos d'Agon

Coneixerem la famosa fàbrica de taps de suro Parramon.
Més informació: Taps Parramon

Descobrirem el celler Brugarol, acompanyats d'un tast de vins, un tast d'olis i un aperitiu per fer coixí. Finalment, degustarem un dinar enogastronòmic al celler Brugarol.
Més informació: Celler Brugarol

 

* Els desplaçaments de dissabte es faran amb transport col·lectiu.

 

Dossier de presentació



Divendres 14 d'octubre

19.00h - Trobada a l'Hotel NM Suites. Benvinguda a càrrec de Lluís Tolosa amb una contextualització del territori, una introducció de la DO Empordà i un tast guiat dels vins empordanesos més representatius.
21.00h - Sopar al restaurant Sa Cova, un petit paradís gastronòmic a tocar del mar. Gaudirem de la imaginació culinària i dels plats de cuina de mercat d'autor d'un dels millors restaurants de Platja d'Aro.

Dissabte 15 d'octubre
08.00h - Esmorzar a l'hotel.
09.20h - Sortida cap al jaciment arqueològic romà Pla del Palol.
10.00h - Visita al celler Mas Molla. Tastarem els seus vins pagès, passejarem per les seves vinyes i gaudirem d'un paisatge entranyable.
12.00h - Visita al celler Clos d'Agon.
14.00h - Dinar maridat al celler Clos d'Agon, amb càtering del restaurant Sa Cova.
16.30h - Visita a la fàbrica de suro Parramon.
19.00h - Arribada a l'hotel i descans
21.00h - Sopar al restaurant Sa Cova

Diumenge 16 d'octubre
09.00h - Esmorzar a l'hotel.
10.30h - Visita al celler Brugarol, acompanyada d'un tast de vins, un tast d'olis i un aperitiu.
13.30h - Dinar enogastronòmic al celler Brugarol
Fi de jornada i sortida amb vehicle propi quan cadascú vulgui.

FITXA TÈCNICA

Durada3 dies / 2 nits

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Enoturisme

ENTRADES

web TR3SC

ADREÇA

Diversos Espais Comarques de Girona
00000 - Varis

Diversos Espais Comarques de Girona
Diversos Espais Comarques de Girona, 00000 Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX