3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Un Nadal especial: en creuer pel Rin
Un Nadal especial: en creuer pel Rin
Un Nadal especial: en creuer pel Rin
Un Nadal especial: en creuer pel Rin
Un Nadal especial: en creuer pel Rin
Un Nadal especial: en creuer pel Rin

Un Nadal especial: en creuer pel Rin

  • 24, 25, 26, 27 i 28 de desembre
  • Diversos Espais del Món - Varis
1308€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

En aquestes dates especials CATAI presenta un viatge ple d'experiències, amb passió pel detall i la màxima comoditat. Hem preparat un programa pel riu Rin visitant les ciutats més boniques, amb un equip de guies , animadors i cantants especialitzats, que realitzarà tot tipus d'activitats. Tant en les visites on realitzarem un programa cultural complet, com a bord del vaixell on gaudirem de moments divertits i encantadors amb el nostre equip de cantants i animadors. Hem pensat no només en un viatge, sinó en tota una experiència a bord d'un dels millors vaixells fluvials que naveguen avui dia.

VOLS DIRECTES des de Barcelona amb LUFTHANSA.

Equip de GUIES ACOMPANYANTS i ANIMADORS per les activitats a bord i visites

Un creuer fluvial és la millor manera de conèixer aquesta zona, de manera relaxada, sense necessitat de fer i desfer maletes i no té pràcticament de moviment durant la navegació (excepte durant les atracades).

Complet programa: no existeixen visites opcionals (tot està inclòs)

Vaixell inaugurat el 2015 (5*L) MS Charles Dickens, on podràs trobar:

- Restaurant i saló super panoràmics
- Ascensor
- Àmplies i confortables cabines, totes exteriors.
- Dutxa àmplia convencional.
- Excel·lent servei a bord.
- Música en viu cada nit
- Completa animació durant tot el viatge.

Pensió Completa: sopars de 4 plats, menjar el dia d'arribada en restaurant, cafè i pastissos en diferents moments de la navegació, concurs de cuina, dinar en un Restaurant de Magúncia, dinar en restaurant de Frankfurt a base del típic braó, sopar del capità, etc

La majoria de visites es realitzen a peu des del vaixell, que gairebé sempre atraca al costat del centre de cada població: no es perd temps en llargs desplaçaments i els clients poden baixar i pujar al seu antull durant l'atracament. Menys de 30 segons des de la seva cabina al carrer!

Complet programa: no hi ha visites opcionals (tot està inclòs)

Espectacular i complet itinerari del Rin:
- Maguncia
- Rüdesheim i el seu mirador
- Niederwalddenkmal
- Heidelberg i el seu castell.
- Espira
- Estrasburg
- Frankfurt
- Creuer comentat pel Rin dels castells



PROGRAMA:

Dia 1, 24/12 Barcelona - Frankfurt - Magúncia
Trobada amb els seus guies a l'aeroport d'origen. Sortida en vol directe de Lufthansa des de la seva ciutat d'origen. Arribada del vol a Frankfurt i trasllat a la ciutat de Magúncia. Visita de la ciutat en la qual ens endinsarem en el casc antic on explicarem la seva gran història, tant des de l'època romana on era capital de la Germania superior, a la seva història medieval, que es referencia en molts dels edificis que encara avui es poden apreciar com ara la catedral romànico-renana, considerada una de les 3 perles del Rin. Dinar al Restaurant local a Magúncia. A l'hora assenyalada trasllat al creuer i check-in a bord del Charles Dickens. Temps lliure durant la tarda. A bord gaudirem de la nostra primera tarda on hi haurà música en viu i animació. Còctel de benvinguda a bord. Sopar de Benvinguda. Nit especial de Nadal

(continuació del programa a 'més informació')
Dia 2, 25/12 Rin Romàntic - Rüdesheim

Pensió completa. Esmorzar de bufet a bord. Al matí navegarem pel famós Rin romàntic, durant la travessia es relatarà per la megafonia del vaixell cada un dels castells que anem observant per aquest recorregut del "Rin Romàntic" on es troba la major concentració de castells del món. Es passarà la famosa roca de "La Loreley" on relatarem la llegenda d'aquesta famosa icona del Rin alhora que escoltem la melodia d'Heinrich Heine. Xerrada a la sala sobre la navegació fluvial. Dades tècniques del vaixell i el riu. Dinar a bord del nostre vaixell. A la tarda el vaixell arriba a Rüdesheim. Visita guiada de Rüdesheim, famosa per ser una de les poblacions més animades del país, gràcies al seu famós carrer "Drosselgasse". Antic destí preferit dels més romàntics, el seu centre medieval i les seves muralles són el marc d'una ciutat bella i animada. Pujarem al monument del "Niederwalddenkmal", un monument que ens brinda no només un context de la història d'Alemanya sinó unes vistes increïbles sobre el riu Rin. Sopar a bord. Nit d'activitats i jocs. Música en viu.

Dia 3, 26/12 Espira - Heidelberg
Pensió completa.
Al matí, despertarem a la ciutat d'Espira de la qual prendrem un autobús per apropar-nos a Heidelberg. Aquesta ciutat és una de les ciutats més reconegudes del país; no va ser destruïda en la segona guerra mundial i és famosa pel seu castell semiderruït a la part alta de la muntanya, el seu centre històric de vianants i la seva llarga tradició universitària. Bressol de pensadors, filòsofs i poetes, realitzarem una visita panoràmica del castell i del nucli històric per després poder gaudir del seu temps lliure. Tornarem al vaixell per gaudir del dinar a bord. A la tarda gaudirem d'unes hores de la ciutat d'Espira. Preciosa ciutat engalanada per la seva Catedral, la més gran de les romànico-renanes i tota una referència en la història del país. Visitarem també l'església protestant de fusta millor conservada. Sopar a bord, xou de la tripulació. Música en viu.

Dia 4, 27/12 Estrasburg
Pensió completa. Després de l'esmorzar, (el vaixell navega durant la nit) parada a Estrasburg on realitzarem la visita de la capital alsaciana i una de les capitals Europees. Nus de comunicacions en l'edat mitjana, Estrasburg ens donarà l'oportunitat de conèixer tant els seus edificis parlamentaris de l'arquitectura contemporània i el seu bellíssim casc històric engalanat amb una de les catedrals gòtiques més importants d'Europa. terra de disputa històrica entre dos grans nuclis de poder, a part de ser seu d'importants institucions europees, és la capital de la vall mitjana del Rin. Tornarem al vaixell a dinar ia la tarda ens aproparem de nou al seu casc històric, per poder gaudir amb temps dels atractius d'aquesta increïble ciutat. Uneix un casc històric únic, innombrables places i carrerons que mereixen la pena ser recorregudes amb temps. Al final de la tarda, tornarem al vaixell on gaudirem de l'última nit amb la gran sopar del capità. Jocs i música en viu.

Dia 5, 28/12 Frankfurt - Barcelona
Esmorzar de bufet a bord. Després d'esmorzar, agafarem l'autocar per apropar-nos a la ciutat de Frankfurt. Capital econòmica d'Alemanya i la ciutat dels gratacels a la vora del riu Main. Recorrerem un primer tram en autobús on apreciarem els grans complexos arquitectònics d'aquesta ciutat que li donen un aspecte modern i pararem per fer una passejada guiat del nucli històric. Parada a la plaça de l'ajuntament i temps lliure. Dinar en un restaurant típic del centre i a l'hora agafarem el bus per dirigir-nos a l'aeroport. Vol de tornada. Arribada i fi del Viatge

FITXA TÈCNICA

Any2016

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva Pont C (cabina en coberta inferior): 90€
Prereserva Pont B (cabina en coberta intermitja): 95€

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 90€ o 95€ euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Diversos Espais del Món
00000 - Varis

Diversos Espais del Món
Diversos Espais del Món, 00000 Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Prereserva Pont C (cabina en coberta inferior): 90€
Prereserva Pont B (cabina en coberta intermitja): 95€

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 90€ o 95€ euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX