fb

Cicle Connexions 2016

Apolo - Barcelona
 
 
51 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El cicle de diàlegs musicals a Barcelona arriba aquest any a la cinquena edició amb propostes molt variades en quatre espais diferents de la mà de Bankrobber i el Taller de Músics. S'han programat una quinzena de concerts, que es podran veure durant tot el mes d'octubre als dos espais de la Sala Apolo, al nou espai Taller de Músics 24 i al CAT Tradicionàrius. En aquesta cinquena edició, Connexions presenta nombroses produccions inèdites, que mostren l'alt grau de transversalitat estilística del cicle. Les produccions amb la participació d'artistes consolidats d'alt nivell es combinen en el programa amb propostes emergents i descobertes, amb la voluntat d'alimentar la ja de per si fèrtil escena musical de Barcelona.

A la Sala Apolo veurem les estrenes absolutes de projectes com la trobada entre la Fundación Tony Manero i l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics. També cal destacar la nova composició d'Enric Palomar sobre el poeta, narrador i assagista Leopoldo María Panero i les cançons subtils però carregades de detalls de Renaldo & Clara al costat del veterà Xavier Baró. També tindrem l'oportunitat d'escoltar les músiques mestisses de Fahmi Alqhai, Arcángel i Accademia del Piacere, el talent de la jove Rita Payés amb el quartet habitual de Joan Chamorro, el diàleg entre Niño de Elche i Los Voluble, el groove de Funkystep & The Sey Sisters i el jazz, blues i rock&funk del col·lectiu Branca Santa. El Connexions es traslladarà el 27 d'octubre al CAT Tradicionàrius amb el projecte de música tradicional entre Carles Belda i Sanjosex, en un concert coprogramat amb el Circuit Folc.

A banda dels concerts a la Sala Apolo i al CAT Tradicionàrius, el Connexions també portarà propostes musicals els dimecres d'octubre a l'espai Taller de Músics 24 a càrrec dels joves talents del Taller de Músics. A més, els dimarts, aquest mateix espai acollirà una sèrie de xerrades al voltant de grans discos edificats sobre el concepte de connexió.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació