fb

A Contra Blues - Cicle Connexions 2016

Apolo - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Vitalitat, audàcia i compromís.

A Contra Blues és sens dubte una de les millors bandes del panorama Europeu actual. Els avalen deu anys de carrera musical, cinc treballs discogràfics i més de sis-cents concerts. Des del seu debut no han parat de viatjar i de tocar als més variats escenaris; començant als carrers de Barcelona fins arribar als grans festivals europeus, com Sierre Blues Festival (Suïssa), el Festival Internacional de Blues de Cazorla, el Benicàssim Blues Festival, Notodden Blues Festival (Noruega) i el Festival Blues Barcelona.

En els darrers dos anys, la formació ha rebut cinc guardons, entre els quals destaca l'European Blues Challenge 2014, i ha estat seleccionada per participar a les gires nacionals de Girando Por Salas i AIEnRUTa-Artistas. Després de A Contra Blues (2008), A Contra Blues II (2010), En vivo (2012), Chances (2013) i R&B. Rarezas y Blues (2015), la formació prepara un nou treball per celebrar el desè aniversari.

La seva posada en escena és inapel·lable. Una experiència única plena de força, solidesa i empatia amb l'audiència. Si ja els has vist en acció saps que t'oferiran una nit excepcional. Si encara no els coneixes, aquest concert és l'oportunitat ideal per descobrir un dels directes més contundents del moment.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació